BRAT_MIH napisał(a):
Ace 250 to niższa częstotliwość, mniejsza cewka, uboższe rozpoznawanie żelaza. Niżej w hierarchii :)
Euroace to wykrywacz skuteczny, ale sztuczne odzwierciedlenie dźwięku nie pokaże co jest pod cewką. Niby można coś tam się osłuchać jak niektórzy twierdzą, dla mnie to jakoś niemożliwe było. Trzeba kopać wszystko.
Hej!Jestem posiadaczem "350"od miesiąca,może troszkę dłużej i podzielam zdanie kolegi,warto kopać wszystkie wskazania metalu kolorowego ponieważ można trafić fajny fant,np. miedziany powlekany srebrem(na taki trafiłem).wskazywał go w końcu skali po prawej,a po obruceniu się o 90 stopni do sygnału(zalegania przedmiotu)przeskakiwał od pierwszego do ostatniego(tryb monety),sygnał pewny,nie urywany.Moje zdanie jest następujące:-za takie pieniądze-rewelacja!!!Dodam też że moji Kumple z którymi śmigam chodzą z rutusami(proxima,argo)i są pod wrażeniem zasięgu "350-ki",fakt że nie pokazuje wartości od -x do+x ale widzi to co widzą rutusy :1 selektywność też bardzo porządna.Niedługo pojawi się filmik na youtube o selektywności rutusa argo a garretta euro ace(test na gwoździa w sąsiedztwie monety)test już zrobiliśmy,nie jednemu opadnie szczęka. :o pozdrawiam.