koziolllll1 napisał(a):
To jak możesz to przedstaw mi jakąs inna propozycje lepszegowykrwacza w tym zakresie finasowym , bede bardzo wdzięczny :)
Gdybym miał do wyboru AT PRO lub coś innego i nie miał zamiaru śmigać w wodzie to wybrał bym np to co mam w podpisie posta czyli ciężki GTI 2500 plus DD 8,5" (wyważenie dla takiej kombinacji jest bardzo dobre i nie czuć ciężaru sprzętu) lub drugi też dość ciężki ale z długim kablem umożliwiającym podpięcie elektroniki do paska - CZ3D. Używki kupisz w okolicach 2000-2500 złotych. Zastanawiał bym się też nad GM4, który, sądząc po tym co piszą użytkownicy, jest o wiele lepszym sprzętem od AT PRO a koszt nówki to 1800zł. Za trójkę poszedł niedawno E-Track więc jest szansa kupić coś o niebo lepszego w tych pieniądzach. To tyle jeśkli chodzi o moje doświadczenia.
kgrl napisał(a):
Z cekwa 13 Detecha nie ma co kupowac, bo wywazenie leci w dol
kolego nie wiesz co piszesz ! cewka 13" DeTecha jest leciutka, waży dwa deko więcej niż DD 8,5" ! Wyważenie natomiast jest lepsze ponieważ DeTech ma mocowanie sztycy na środku a DD 8,5" bliżej brzegu. Chodziłem z nią z GTI i stwierdziłem tylko dwie wady : jest za głęboka dla ludzi tak leniwych jak ja i nie nadaje się na zaśmiecony teren.