Teraz jest wtorek, 11 listopada 2025, 03:30

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Minelab czy Rutus Argo?
PostNapisane: sobota, 12 grudnia 2015, 15:26 
Major
Major

BRAT_MIH napisał(a):
rafal601 napisał(a):
No to chciałbym zobaczyć jak optima widzi kule kartaczowe w bardzo zasmieconym terenie

W trybie mix z pewnością bardzo dobrze :)

Jeśli ci chodzi o v3 to ja mam swoje zdanie i jak wychodziłem z kumplem co ma at pro to niestety ale ze swoim v3 miałem gorsze wyniki dlatego zmieniłem na at pro i nie mam zamiaru go zmieniać bo jestem w pełni z niego zadowolony ale jak mówiłem każdy lubi to co lubi i nie mam zamiaru się tu spierać kolega juz dokonał wyboru i życzę koledze płytkich dołków i fajnych fantów :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 19 grudnia 2015, 10:52 
Starszy Szeregowy
Starszy Szeregowy

Niestety z argo powinni dawać przynajmniej 3 razy grubszą instrukcję. Bo niestety jak nie poczytasz to nie skumasz co i jak. Trzeba swoje odsiedzieć na forach żeby potem dopiero wyciągnąć z argo co dała fabryka.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 19 grudnia 2015, 12:00 
Porucznik
Porucznik

wybrał bym argo bo miałem i robiłem testy z 705.
wcale nie jest taki trudny w obsłudze jak piszą, a był to mój pierwszy wykrywacz.
argo z 29 DD:
-z dodatkowymi pokrowcami wyjdzie taniej od 705
-z cewka 29DD głębszy od 705 z cewka 7,5 DD
-więcej ustawień, trzy tryby pracy.
-ustawinia w jezyku polskim
-solidna konstrukcja, mój argus przeżył hard core.
-serwis bardzo dobry, pomogą i naprawia nawet jak sie skończyła gwarancja i nie bedzie to cena z kosmosu
-duzo wiadomości na forach, powstał poradnik stworzony przez uzytkowników w którym jest dużo potrzebnych informacji.
-zawsze można odsprzedać.

miłe wspominam tą maszyne mimo stresów na poczatku, jedyne co mi nie pasuje to troche za mdłe tony i za duża skala idetyfikacji minusowej i plusowej.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 6 stycznia 2016, 10:21 
Kapral
Kapral

rutusik napisał(a):
Zdecydowałem się na minelaba 705z cewką 10,5'' DD 7,5 khz, do tego sobie dokupię jeszcze cewkę Cewka NEL Tornado 12x13 - Minelab X-Terra All FREQ.

Witam podłącze się do tematu. Jesteś zadowolony z Minelaba 705? Sam właśnie stoję przed wyborem Arbo- x terra 705. Kilka lat wcześniej używałem x terra 505 ale byłem zmuszony do sprzedania i przerwy w poszukiwaniach :roll: Czy ktoś może wie czy jest duża różnica między 505-705? Chodzi mi głównie o kolor (monetki , drobnica)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]