exito napisał(a):
-paszka- napisał(a):
A mnie łokieć boli od etracków ,szlak trafia od tych zacisków,drugi raz przechodzę na eqnoxa bo po roku mam dość.pozdro
Paszka jakbyś chwilkę podumał nad dwoma zwykłymi paskami od różnych toreb/pokrowców/ (takie co da się odpiąć) to miałbyś mega wygodne zawieszenie do tego klocka i prędzej Ci nogi wysiądą niż ręka :1 .
Pętelka i pasek. Lewe ramię pętelka > koniec paska do uchwytu wykrywacza. Pasek - przełożenie przez kark.
Nie przeszkadza w kopaniu, a sprzęt zawsze pod ręką i nie trzeba o nic opierać ani kłaść na ziemię. Polecam do każdego sprzętu.
Sekret leży w "MIEĆ ZAMIAR i CZAS to zrobić" :h
Ja powiem tak -niema lepszego sprzętu dla mnie przygłuchego Księżycowego Grabarza jak E- TRAK
ale jego konstrukcja przegrywa z nowszą bardziej funkcjonalną i ergonomiczną technologią.Montować jakieś paski to sobie może pan Władysław na plaży w Juracie szukając pierścionków z amelinium.
przerobiłem tych wykrywaczy ,nie wiem ze 5,7 sztuk razem z explorerami i jedynym rozwiązaniem jest rozebrać go i na nowo zbudować z lekkiej sztycy ,nowego zasobnika na drukarce 3D i nową obudowę do wyświetlacza (bo ta wygląda jak przenośny telewizorek na antenkę)też na drukarce. Zamontować słuchawki bezprzewodowe i tyle,miałem taki zamiar tak go stuningować ale nie ogarnę projektu pojemników na 3d i jakoś
nie ma czasu za bardzo. Wracając do pasków to już teraz jak wchodzę w krzaczory, zagajniki i inne nader rozrośnięte habazie to szlak mnie nosi jak cewka się haczy,kabel od słuchawek plącze, a jeszcze wszystko ma być przywiązane do ramienia. :ups: :ups: :ups: nie dla mnie te paski