Witam!
Odwieczny problem - co lepsze. W moim przypadku sprawa wygląda tak: przez ponad 5 lat biegałem z X-Terrą 505. Od 1,5 roku mam X-Terrę 705 (nie wiedzę wielkiej różnicy). Mam do niej 4 cewki - snajperkę 18,75 kHz, elipsę 18,75 (ani raz nie używana bo dubluje się ze snajperką ale była w komplecie więc leży w pudełku i czeka na sprzedaż), Nel Tornado 7,5 kHz i ostatnia DD 10,5" 18,75 kHz. Używam ich zamiennie w zależności od terenu, spodziewanych celów itp. Wydaje mi się, że dość dobrze dogaduję się z moją Tereską i ogólnie jestem z niej zadowolony. Ale coraz częściej zastanawiam się czy nie warto by jednak zmienić sprzęt. Czego oczekuję - większej głębokości i szybkości. Szukam tylko drobnicy kolorowej.
I pytanie - czy zamiana na Golden Mask 5+ spełni moje oczekiwania? Proszę o opinię tylko tych Kolegów, którzy mieli do czynienia z Tereskami i Golden Maskami.
Jeśli nie Golden Mask to ewentualnie co? Z góry zastrzegam, że Deus mnie nie interesuje - nawet gdyby "ciągnął z metra" monetę to jego dźwięki spowodowały by u mnie odrazę przed wypadami (nie obrażajcie się Koledzy Deusowcy ale nad gustami się nie dyskutuje - jedni lubią disco polo a inni poezję śpiewaną ;) )
Z góry dzięki za wszelkie opinie.
Pozdrawiam!
|