afas napisał(a):
No panowie i panie :) dzisiaj dotarł do mnie ten mało znany wykrywacz,czekałem aż ktoś z forum pierwszy go przetestuje,ale się nie doczekałem :lol: i postanowiłem na sobie przetestować,pierwsze za co zaraz odezwą się głosy,zrobiłem testy powietrzne,i powiem że naprawdę mnie zaskoczył był lepszy od mojej tereski o około 5cm,lepiej widzi złoto,w przeciwieństwie do tereski aluminium pokazuje nisko a srebro bardzo wysoko , potem pojechałem w teren do lasu który już troszkę przeczesałem,ale jak to mówią wszystkiego się nie wyciągnie,przez półtorej godzinki wyskoczyły jakieś druty miedziane parę dukatów myśliwskich no i wszech obecne monopolki,na razie wrażenia pozytywne,lepiej wyważony,bardzo przyjemne dźwięki,co do stabilności to na ful ustawieniach od czasu do czasu pierdnął ale zjechałem jedną kreskę i już było ok.
Ktoś wcześniej napisał że sprzęt dla małych chińczyków,nie prawda jest dość duża rozpiętość regulacji sztycy,wyważenie w normie,dość ciekawy wygląd,mi się podoba.
Minusy-mało stabilne id cyfrowe ale idzie to ogarnąć,i to na razie tyle co mogę o nim powiedzieć,będę się starał w miarę poznawania wykrywacza dodawać swoje opinie.
Jaki to dokładnie model ?