Gopherus II napisał(a):
Ponieważ kilka osób , widząc moją ofertę sprzedaży , pytało o zasięgowe możliwości Blisstoola LTC 64 X V3 , postanowiłem zrobić , ORIENTACYJNE , powietrzne testy tego wykrywacza . " Badanie " detektora odbywało się w warunkach , bardzo , nieoptymalnych , bo domowych , więc co do ich miarodajności można mieć sporo zastrzeżeń :( Niemniej jednak m sądzę , że dają niejakie wyobrażenie w kwestii osiągów , jak go nazwał któryć z YouTubowych naganiaczy , " demona głębokości " :)
Ale do rzeczy . Ponieważ nie dysponowałem najczęściej stosowanymi w testach " obiektami " , zastosowałem " zamienniki "
- Hełm ( stalowy durszlak o śr. 30 cm ) - 80 cm
- Bagnet ( największy nóżkuchenny , jaki miałem ) - 40 cm
- klamra ( mosiężna rozeta o śr. 10 cm ) - 50 cm
- Mosiężna , płaska podstawka o wym. 10/15 cm - 60 cm
- Słoika nie chciało mi się robić ... :D
- Złota obrączka - 20 cm
- Srebrna moneta 5 marek ( Hindenburg ) - 30 cm
- Moneta 1 grosz ( współczesny ) - 20 cm
No i tyle .Cudu nie ma :( , ale żle też nie jest . Testy były wykonywane bez słuchawek .
No , teraz , chyba , Wielcy tego forum , awansują mnie na starszego szeregowego :D
Gopherus II
Wg mnie z Twoim wykrywaczem jest coś nie tak. Zaraz sprawdzę w powietrzu złotą obrączkę i 1 groszówkę na swoim (tylko go trochę obmyje z błota, bo strach go wyjąć z torby :1 )
Cytuj:
Moim prywatnym zdaniem , Bułgarzy , albo mieli jakiś " podrasowany " egzemplarz , gdy " kręcili " ( nomen omen :D ) filmiki na YouTube , albo ....A miże mój egzemplarz " nie domaga " ( ? )
:n
Tak, są w stanie wyprodukować podrasowane wykrywacze, ale wysyłają w świat inne :1
Napisz jak ustawiłeś:
AUTO czy MANUAL (które tryby)
GAIN
THREESHOLD
DYSKRYMINACJA
Pozdrawiam