Teraz jest środa, 23 lipca 2025, 06:21

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Nowy model Rutusa - Alter71
PostNapisane: poniedziałek, 21 listopada 2016, 12:28 
Generał Brygady
Generał Brygady

Taktyk napisał(a):
Tak, to specyficzny rynek. Jednak jak się ma dobry pomysł (innowacyjny), to warto zaczynać od innego rynku, niż polski. Ta zasada dotyczy w tej chwili każdego start-up'u. Jak się zrobi wykrywacz (wykrywaczo-podobny) to już nie będzie konkurencją dla tego, co już jest. Brutalne i proste. Żeby zaistnieć, potrzeba maksymalnej koncentracji na produkcie, maksymalnego skupienia, połączenia sił i środków. Potrzeba perfekcji, technologii, i trzeba mieć aspiracje żeby zmierzyć się z najlepszymi. I myślę, że Rutus (który czyta to, co piszę, i chyba nawet coś do mnie napisał na priv a później usunął i nie mogłem przeczytać :lol: ) wie jakie są prawa rynku. Zrobił dobry sprzęt, i jest to czołówka jeśli chodzi o zasięgi - pisałem już, ale z taką instrukcją, etc. to... ok :) Trzeba jeszcze nad pewnymi aspektami popracować :) =? kluczem jest to, co piszecie w tym wątku.

Ja zresztą też pracuję - wybaczcie wylewność! :) Jestem niedoskonały w każdym calu, jak każdy z Was. Shelton np. którego ostanio skrytykowałem myślę, że też jest niedoskonały ale się poprawi:)

Reasumując. Kochani! Wybaczcie! Ale mamy detektor w małej obudowie w klasie szczelności IP67 i jest to detektor multifrequency pracujący na 4f. symultanicznie, w szerokim zakresie. I analiza jest w algorytmie, o której user nic nie wie ( i nie musi wiedzieć), czyli wykorzystywany jest inteligentny algorytm, który z kolei wykorzystuje informacje amplitudowo-fazową z danej częstotlwiowści, upraszczając - detektor sam wybiera sobie częstotliwość, na której pracujej w środowisku, które ma pod sondą :) User dostaje tylko VDI - i nie ważne z jakiej częstotliwości..

c.d.n.

To kiedy premiera tego detektora ?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Projekt : Wykrywacz z przyszłości
PostNapisane: poniedziałek, 9 stycznia 2017, 11:09 
Generał Brygady
Generał Brygady

Cytuj:
TAKTYK wielki elektronik, gdzieś wcześniej przeczytałem? Na wiosnę możecie się spodziewać pancernego sprzętu dedykowanego do poszukiwań Uxo i Relic. Chwilę później będzie premiera detektora pracującego na 4f.

W jednym i drugim elektronika będzie transparentna.

TAKTYK

Trzymam kciuki i to na poważnie, może w końcu będzie jakaś rzeczywista nowość na polskim i nie tylko rynku a nie jak ostatnio pewien w dużej mierze zabieg marketingowy z 71 częstotliwościami do wyboru :ups: w stylistyce częściowo nieco z PRL-u.

Czekam, czekamy...

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 62 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]