Lipek napisał(a):
Obiecałem że nie będę się już w tym temacie odzywać, ale widzę że powstają coraz bardziej fantastyczne teorie spiskowe i zaczynacie mieszać w to Bogu ducha winnego Jacka, więc muszę sprostować kilka rzeczy.
Aśka72 udziela się bardzo aktywnie na FB w tematach związanych z PZE, gdzie pod swoim własnym imieniem i nazwiskiem publikuje treści w formie i przekazie tożsame z tymi publikowanymi na Forum. Jest jeszcze wiele innych wspólnych cech, po których w 2 min. można było połączyć oba konta z tą samą osobą. W swojej naiwności sądziłem, że skoro Aśka72 nie wstydzi się publikować tych treści pod swoim imieniem i nazwiskiem na FB, to również nie wstydzi się tego tutaj. Jak widać się myliłem. Jeśli odczułaś z tego powodu jakiś dyskomfort - przepraszam, ale nie taka była intencja. Dla mnie po prostu działalność w internecie na różnych polach to jedna sprawa, ale jak widać nie wszyscy tak na to patrzą. Natomiast pozostałą treść swojego posta nadal podtrzymuję i dziś napisałbym dokładnie to samo.
Sklep nie ma tu nic do rzeczy, a jak już ktoś wspomniał każdy może napisać maila z prośbą o usunięcie swoich danych z dowolnego miejsca w internecie, gdzie swoje dane zostawił.
Do pozostałych teorii spiskowych się nie odniosę, bo nie ma do czego.
Nie przyjmuję takiego wytłumaczenia.
Lipek udajesz,czy naprawdę nie widzisz różnicy między FB a forum? Czy zauważyłeś żebym coś identyfikowała na FB? Oczywiście,że można powiązać Joannę z FB z Aśką 72. Tak samo jak można powiązać Piotra Iksińskiego z Piotrusiem303 .Ale to będzie nadal tylko podejrzenie graniczące z pewnością . Ja też jestem w stanie zidentyfikować kilku użytkowników forum obecnych i na fejsie ale jakoś nie przychodzi mi do głowy żeby ich ujawniać i ułatwiać działania policji. To,że mnie śledzisz to jakaś widać Twoja fanaberia. Ale to nie upoważnia Cię do dzielenia się wynikami Twojego śledztwa publicznie. Prywatnie z kolegą na piwie możesz sobie mówić co chcesz ale nie tutaj. Nie komentuję też znów tak często na fejsie żebym się jakoś ewidentnie rzucała w oczy. Obecnie nawet mi samej trudno znaleźć komentarze. Jeśli jednak tak intensywnie mnie śledzisz to powinieneś obiektywnie zauważać w jakich wątkach byłam i jestem najaktywniejsza. Ale pewnie przez gardło Ci nie przejdzie,że najczęściej zabierałam głos pod SNAP- em i innymi przeciwnikami detektoryzmu...
Nadal twierdzę,że Twój wpis to porażka. Inni użytkownicy niech ocenią sami.