Teraz jest piątek, 29 sierpnia 2025, 19:47

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Komunikat PZE
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 15:52 
Generał Broni
Generał Broni

Mailo95 napisał(a):
Ruch Narodowy Wolnych i Niezależnych Detektorystów

Wow! A co to za twór?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 16:00 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

U Radka Biczaka na fb widziałem. Atakują pze dlaczego tego nie wiem. Piszę tylko co jest na fb.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 16:02 
Generał Broni
Generał Broni

Mailo95 napisał(a):
Atakują pze dlaczego tego nie wiem.

Trzeba poczytać :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 16:10 
Malkontent

Mailo95 napisał(a):
Ruch Narodowy Wolnych i Niezależnych Detektorystów.

Brzmi jak ''Czerwone Brygady'' albo jakiś afrykański ruch narodowo - wyzwoleńczy z lat sześćdziesiątych czy siedemdziesiątych ... :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 16:20 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Przeczytałem przeczytałem , już wiem o co chodzi hehe.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 16:37 
Generał Broni
Generał Broni

No to nawijaj, bo nie każdy ma fajansbuka.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 16:46 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Kochani Niezależni !
Od pewnego czasu wulgaryzm nagły w nas strzela ,gdy obserwujemy poczynania samozwańców ,którzy okrzyknęli się mianem przedstawicieli Polskich Detektorystów ! Oczywiście sama nazwa już normalnego człowieka ,hobbystę powala na pysk PZE , bo o tym czymś mowa za samo sformułowanie takiej nazwy już powinni mieć skopane ryje na fioletowo .. Jakby tego wszystkiego było mało na swoim kiblu (tronie) posadowili byłego komornika , ciemiężcę ,który kupił kamienicę wraz z lokatorami i żyje z lichwy ... Ale to jeszcze nie wszystko ,właśnie dostaliśmy informację ,że "ów Jacek ,vulgo - nazwiska nie wspomnę" Kilka lat temu rozprowadzał za pośrednictwem swojej strony www o tematyce poszukiwawczej specjalnie wybite "monety cegiełki" ,które miały zasilić tzw "Akcję pod Kircholmem" .Pieniądze uzyskane ze sprzedaży monet nigdy nie były rozliczone ,wiadomo jedynie ,że zostały przepuszczone na prywatne wycieczki i uciechy pana Jacka i jego kółka różańcowego ... Dysponujemy w tej sprawie grubymi dowodami oraz poświadczeniami świadków ,naciągnięto w ten sposób kilkaset osób ze środowiska poszukiwaczy skarbów. Pan prezes lubi nowe biznesy i ciepłe posadki więc własnie zaczyna urzędowanie oraz ustalanie wysokości składek ,będzie świeża kasa ,bo są nowi frajerzy . I tu apel do Was ,nie dajcie się naciągnąć na obietnice , bo ta drużyna gra wyłącznie dla siebie a Wy macie tylko wszystko sfinansować a jak będziecie za dużo pytać ,to pójdziecie w odbyt .A już na pewno zapomnijcie o legalnych poszukiwaniach - never !!!.Skopiowane z fb inaczej nie potrafię hehe

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 16:55 
Generał Broni
Generał Broni

Ostro.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 17:09 
Starszy Chorąży
Starszy Chorąży

Biczak sprzeda każdego za dwa piwa z Biedry ,to wyjątkowo fałszywa postać ,która dba tylko o swoje dupsko ,rączek też nie ma czystych jeśli chodzi o rozliczenia ,a jeśli go już pogonią bo zwęszą co to za typ ,to będzie gryzł po piętach ,kłamał i oczerniał ,wiem coś o tym bo już nas wydymał ,a dużo więcej miałby do powiedzenia Popkiewicz co go Biczak z błotem zmieszał ,bo pogonili nieroba ...więc jeśli Biczak za czymś takim stoi ......

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 17:20 
Podpułkownik
Podpułkownik

Cóż - jestem tu raczej nowy, Jacka osobiście nie znam, ten Kircholm to też dla mnie niewiadoma. Ale ten apel śmierdzi z jednego prostego powodu, i nie są nim wulgaryzmy. Ten człowiek próbuje sprowadzić PZE tylko i wyłącznie do Jacka Wielgusa, zarzucając mu dużo brzydkich rzeczy. Tymczasem za PZE stoi więcej osób, choćby ze stowarzyszeń, które mu ufają i go popierają - co najmniej kilkaset. Dla mnie to wystarczający argument, stąd potraktuję ten apel jako stertę oszczerstw.
Swoją drogą po opublikowaniu czegoś takiego w internecie Jacek mógłby gościa pozwać do sądu.

Ostatnio edytowano czwartek, 21 czerwca 2018, 17:26 przez Drucik, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 17:21 
Moderator
Moderator

Ostro.
Ja nie będę się wypowiadać na temat cegiełek czy co to tam było. Póki nie widzę dowodów to dla mnie nie ma sprawy...Mogę się tylko wypowiedzieć na tematy bieżące . Jak na razie żadnego dorabiania się bynajmniej nie widać bo póki co PZE nie przyjmuje jeszcze składek... :D Nie widzę raczej sensu w zakładaniu jakiegoś kolejnego zrzeszenia. Ale jeśli nawet coś powstanie to i tak fajnie byłoby żeby stowarzyszenia itd.wspierały się w głównym nurcie. Nie ma sensu się rozdrabniać ale na pewno trzeba intensyfikować wysiłki bo same rozmowy przynoszæ marne efekty skoro te same instytucje z ktœrymi sië rozmawia za plecami organizują zgoła inne atrakcje.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 17:43 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Pan Biczak udostępnił to na swoim fb.Pisał ktoś inny . Zamieszczone jest to przez. Ruch Narodowy Wolnych i Niezależnych Detektorystów.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 17:46 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

Ruch Narodowy...... :666

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 17:47 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
Powiem tak, jak do tej pory to Jacek dokłada do tego interesu z własnej kieszeni.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 21 czerwca 2018, 17:56 
Pułkownik
Pułkownik

Mailo95 przestań już wstawiać te jak dla mnie dyrdymały,uważam że w myśl zasady a kto biednemu broni być bogatym prawda zawsze leży po środku,nie ma ludzi idealnych i nieomylnych,jak ktoś ma na kogoś dowody to niech mu założy sprawę i po temacie,tylko że można przy okazji się samemu nie mile zdziwić!,takie wpisy to nic innego jak hejt bo gdy nie zna się sprawy od podszewki to są tylko przypuszczenia,oczywiście piszę to nie chyląc się ku żadnej stronie,ot rozsądek ;)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 122 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3, 4, 5, 6, 7 ... 9  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]