Panie Jacek, te pytania to jakiś boot w Pana imieniu zadaje? Uważa Pan ,że najlepszą formą obrony jest atak?
No, ale jeśli Pan chcesz,bo Pan pytasz, to proszę, było tak. Niech będzie prywata :D Oczywiście nie zaszkodził mi Pan i nie jest mi Pan nic winien-poradziłem sobie sam,gdyż zdałem sobie sprawę ,że nie można na Pana liczyć mimo Pańskiego ,chciałoby sie powiedzieć,zaangażowania. Postawa roszczeniowa? Przestań Pan,Panie Jacek obiecywać gruszki na wierzbie,to i nie bedzie postaw rozczeniowych. :D Póki co jesteś Pan jak każdy rząd w tym kraju :n
JaKuba napisał(a):
Tytuł: Zgierz(łódzkie) wizyta policjiJacek napisał(a):
Kolego JaKuba podeslij mi na maila dokumenty jakie masz w tej sprawie to coś wymyślimy. Chodzi mi głównie o protokół z zatrzymania rzeczy. Daj na pw nr telefonu.
Cześć.
Mam na imię Kuba. Mój nr tel. xxxxxxxxxxxx.
Nie bardzo wiem jak znaleźć na forum Twój mail , wiec jeśli to nie problem , to poproszę o podesłanie.
Dzięki za zainteresowanie.
Jacek napisał(a):
Pod profilem jest ;)
wyślij na:
jacek@xxxxxxxxx.plmój nr xxxxxxxxxxx
I mail do Pana,Panie Jacek.
Załącznik:
mail1.jpg
Odpowiedzi nie uzyskaliśmy.
Do tej pory nie przywiązywałem do tego wagi , gdyż sobie poradziliśmy z problemem i temat umarł , ale skoro wywołuje mnie Pan do tablicy , to przedstawiam sytuację. I niestety tak jak w przypadku mojej prywaty , tak i w przypadku wątpliwości z PZE podobnie traktuje Pan drugiego człowieka.
Panie Jacek , jak edytujesz swoje wpisy , to zrób to tak jak inni userzy. Edytujesz Pan swoje wypowiedzi bez zaznaczenia ,że edytowano :n
Wstyd!