Teraz jest środa, 3 czerwca 2026, 19:26

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 26 stycznia 2006, 22:32 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

gość na dwóch IP jedzie?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 26 stycznia 2006, 23:30 
Moderator
Moderator

Witam. Jeżeli po przeczytaniu obu przytoczonych tu artykułów ktoś podejrzewa mnie o plagiat ,to znaczy, ze samo poruszenie tematu o którym ktoś już napisał, jest plagiatem. W moim opracowaniu jest wiecej obiektów ,są dołączone ich zdjęcia, mapa jest opracowana przeze mnie.Trudno, zeby artykuly różnily się treścią, jeżeli w większości opisuje się te same obiekty w tym samym temacie.Obserwatora można jedynie podziwiać za nieustającą zawziętość w temacie moich artykułów( zawsze pod jakimś zmyślonym nickiem). Chyba przy następnym spotkaniu na zlocie będę musiał "go" skuteczniej zagrzebać w piachu. Dziękuję wszystkim za maile i wypowiedzi na forum w tej sprawie.
Krzysztof Mrówka- Grzebiuszka ( zawsze pod tym samym nickiem)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 26 stycznia 2006, 23:34 
Forum Thesaurus - Użytkownik Zbanowany

Witam!

Grzebiuszka - chyba nikt tutaj nie postrzega tego w tych kategoriach.. Rozumiem jednak, że materiał tych dwóch panów nie był Ci znany?
Potwierdzenie zamyka całą sprawę bo w przeciwnym wypadku dziwiłem się jedynie, że nie podałeś tego artykułu wśród swoich źródeł.

Pozdrawiam

VW

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 27 stycznia 2006, 00:23 
Moderator
Moderator

Ksero artykułu Panów Maciejewskiego i Marcinkiewicza dostałem kilka miesięcy po opublikowaniu mojego artykułu. I nigdy nie kupowałem,ani nie prenumerowałem "Twierdzy".
Gdybym znał artykuł,to umieściłbym go w bibliografii, nie wstydzę się tego, że czytam inne teksty.Pod artykułem podałem pozycję, z których korzystałem.
Grzebiuszka

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 27 stycznia 2006, 00:32 

No i o to chodziło. Jak dla mnie temat zamknięty :1

Pozdrawiam

VW

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 27 stycznia 2006, 00:40 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Po "dogłębnej" analizie ... zgadzam się z Van Wordenem.
Pzdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 27 stycznia 2006, 12:32 
Generał Broni
Generał Broni

Test to jest nieźle napisane, tylko czemu tego postu by nie przenieść np. w "To i Owo"?
Nie chce mi się czytać już takich intryg, a więc proszę przenieść to dla świętego spokoju w inny rozdział.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 1 lutego 2006, 20:14 
Moderator
Moderator

czekalem na tego maila od kilku dni, dzisiaj przyszedł ,więc wklejam. Autorem poniższego tekstu jest ...Rafał Marcinkiewicz ,autor niby "splagiatowanego" artykułu.

Jako, że jestem w trasie i dziś wyjątkowo udało mi się u znajomego wpaśc na chwilkę na internet i odebrać pocztę, wysyłam tekst jaki można umieścic na forum w temacie intryg.... Jak wróce za jakies 2 tyg, do domu to sam mogę to wpisac na forum. Ale jeśli uważasz, że lepiej szybciej to podsyłam tekst który wożę już kilka dni na dyskietce ze sobą....

Witajcie, doszły mnie słuchy, że ktoś się awanturuję o mój artykuł. Bez sensu. Zadzwonił do mnie wczoraj (tj 26.01.-przyp K.M.) Krzysiu Mrówka i prosił abym się odniósł do tematu.

Znamy się z Krzyśkiem, kilka lat, art. napisany przeze mnie oraz Piotra Maciejewskiego kilka lat temu jest słaby, wcale mnie nie dziwi fakt że ktoś ten temat ruszył i zrobił to nieco lepiej. Nie mam pretensji do Krzyśka ze nie znał mojego opracowania, nie musiał, Twierdze rozsyłaliśmy w bardzo małych ilościach. Nawet jeśli by znał nasze opracowanie nie przeszkadza mi to że mogło być wykorzystane. Teraz pytanie do Obserwatora, po co zaczyna takie tematy jak nie zna sprawy. Ja nie mam pretensji do Krzyśka o nic a ktoś się szarpie za mnie...
Temat zamknięty jak dla mnie.

Pozdrawiam

Rafał Marcinkiewicz

makaron@bunkrowiec.com

Myślę ,że to w zupełności zamyka temat. Szanowny OBSERWATORZE. Ponieważ Twoje mącenie w temacie "bunkry i Grzebiuszka" co jakiś czas się powtarza ,proponuję abyś, zanim zaczniesz kolejną burzę ,napisał(a) do mnie maila ,zaczepił(a) w sprawie na czacie, może pomoże Ci to w uspokojeniu nadwyrężonych nerwów. Cóż, chyba te typy tak mają.
Mimo wszystko pokojowo pozdrawiam
Grzebiuszka

Ostatnio edytowano środa, 1 lutego 2006, 21:11 przez Grzebiuszka, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 1 lutego 2006, 20:45 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

FDJ napisał(a):
Zostawiam dla siebie bo mi potem VW napisze, że zachowuje się jak Kurski. IP zna mar, Test, Robi :666

No ... Po ostatnim poście w temacie, aż ciśnie się na usta pytanie.: "Kto to, taki zdolniacha??" :) nie ma takiego słowa w języku polskim !!!, taka prawda jest.

Mar, Robi, Test .... (kolejność alfabetyczna - zanim ktoś się obrazi :skromny )
Napiszcie może, bo FDJ boi się że go Volkswagen na pasach rozjedzie... :D:D:D

Nie, żebym zaraz dymił....
Uważam, że takie talenty trzeba wspomagać.
Datek chciałbym wysłać.... :luv

Pozdrawiam Matejko :piwo :piwo :piwo

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 39 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]