|
Komentarz do Przeglądalność Postów...................
ZAMYKANIE TEMATU NIE ZAŁATWIA SPRAWY A WZBUDZA NIEPOTRZEBNE EMOCJE, MOŻE GO LEPIEJ USUNĄĆ COBY TACY CZYTACZE JAK JA NIE STAWALI SIĘ NOŻYCAMI I KLAKIERAMI, NIE TYLKO MODERATORZY MAJĄ UCZUCIA I PRAWO WYRAŻANIA EMOCJI
Cyt.
,,Mar ostrzegasz ? nie strasz.
A klakierzy i widownia domyśl się. Podpowiadam - uderz w stół a nożyce się odezwą.,,
He he he niezła zadyma – mar – masz moje całkowite poparcie, w końcu fora są po to, aby na nich pisać, czasami nawet bez związku i składu na pierwszy rzut oka, (czego przykładem, FDJ było złe zrozumienie Twojego postu przez Matejkę). Mnie się dostało w zamierzchłej przeszłości za wyrażanie emocji i od tamtej pory nie pisuje w innych działach (poza działem humor i rozrywka oraz Meteoryty, minerały i skamieniałości gdzie w pierwszym przypadku nikt mi nie zarzuci chęci nabijania rang a w drugim dziale jest normalny moderator).
U Ciebie mar jest to pierwszy mój wpis, hm zapewne nie ostatni, bo też uważam Cię za gościa o zdrowym podejściu do wypowiedzi innych.
Tak na marginesie miałem wylecieć z for tylko za to, że moderatorowi nie chciało się czytać moich ,,achów i ochów,, gdy zobaczyłem coś gites, a pytania typu gdzie to trafiłeś ponoć były idiotyczne, pomimo że w większości przypadków dostałem odpowiedzi wskazujące lokalizację (czasami ma to diametralne znaczenie przy identyfikacji).
Ogólny apel bym taki miał do ,,WŁADCÓW,, JAK SIĘ WAM NIE CHCE CZYTAĆ I NIE MACIE NA TO CZASU TO DAJCIE SZANSĘ LUDZIOM CZASOWYM I WYROZUMIAŁYM.
I tak FDJ, choć nieraz łapka mnie świerzbi, aby kilka słów wystukać u Ciebie (Giełda) i to w wymaganym merytorycznym i głębokim sensie to jednak skutecznie zostałem odstraszony od tego typu działalności a nóż się zapędzę i napisze jedno zdanko; co jeno ten a ten sprzęt jest ok. i zostanę oskarżony o nabijanie czegoś tam.
No cóż doszedł jeden dział do pisania, co mnie cieszy, za co dzięki mar (mało się udzielam z braku czasu w ogóle na for, ale może się to zmieni), i kolejna awantura, która już mnie w 100% upewniła, co by omijać działy moderowane przez Test-a i cobra67 (a szkoda może tylko dla mnie, ale zawsze to szkoda, bo historia to mój konik), na reszcie się nie znam to się nie będę wpraszał bez urazy dla pozostałych moderatorów, (chociaż może zostałbym przychylnie przyjęty jako ciekawski i rządny wiedzy osobnik?).
co by nożycami nie był okrzyknięty
Pozdrawia
,,Klakier,,
ps. Już dawno się tak nie nastukałem, dzięki za emocje chłopaki
:jump
|