Witam
mar napisał(a):
Myślę że nie ma problemu jak kogoś zainteresuje jakiś stary temat i zapyta kogoś w nim i rozwinie dalszą dyskusje w owej sprawie, to nic przecież takiego. Według mnie nie jesteśmy wszyscy geniuszami. Nie jeden stary post na nowo odnowiony może być przydatny do rozwikłania starych zagadek lub rozszyfrowywania. Z tego wszystkiego może narodzić się coś interesującego i ciekawego.
Według mnie nie widzę w tym żadnego problemu, a jeżeli ktoś myśli inaczej to proszę o konsultacje w tym linku:
viewtopic.php?p=138773#138773Wprawdzie nie myslę inaczej ale jedno zdanie napiszę :)
Zgadzam się z Toba w 100% ale spełniony musi byc jeden, wymieniony przez Ciebie warunek, mianowicie
mar napisał(a):
i rozwinie dalszą dyskusje w owej sprawie
Pewnie że konstruktywne rozwiniecie starego, sprzed roku czy nawet dwóch lat, wątku jest pozytywne. Może w chwili gdy post był pisany na forum nie było kogoś kto zabrałby głos w tej sprawie czy poziom wiedzy był niepełny, uniemożliwiający rozwinięcie czy wyjaśnienie problemu :)
Byle tylko odświerzanie postów nie było na zasadzie "Byłem tam", "Widziałem" itp itd, jak miało to (w zbliżony sposób) kiedyś miejsce w "Guzikach"
Pozdrawiam