Teraz jest czwartek, 4 czerwca 2026, 15:03

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 
Autor Wiadomość
 Tytuł: Stare i nowe tematy"Twierdze, bunkry, podziemia i jaski
PostNapisane: wtorek, 17 stycznia 2006, 13:15 
Generał Broni
Generał Broni

Sporo osób Apeluje do mnie w sprawie starych i nowych postów i ich odpowiedziach w nich:

Cytuje jeden z nich:
Zawsze jak się pisze nowy temat to się burzą że o tym to już było i żeby szukać w starych tematach, a jak znajdziesz w starych to znowu im nie pasuje bo za stare? Co mam w takim razie robić pytam Moderatora, a jak nie uzyskam odpowiedzi to zapytam Robiego.

Myślę że nie ma problemu jak kogoś zainteresuje jakiś stary temat i zapyta kogoś w nim i rozwinie dalszą dyskusje w owej sprawie, to nic przecież takiego. Według mnie nie jesteśmy wszyscy geniuszami. Nie jeden stary post na nowo odnowiony może być przydatny do rozwikłania starych zagadek lub rozszyfrowywania. Z tego wszystkiego może narodzić się coś interesującego i ciekawego.

Według mnie nie widzę w tym żadnego problemu, a jeżeli ktoś myśli inaczej to proszę o konsultacje w tym linku:
viewtopic.php?p=138773#138773
Dziekuje.

Ostatnio edytowano środa, 18 stycznia 2006, 21:51 przez Mar, łącznie edytowano 1 raz

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Stare i nowe tematy"Twierdze, bunkry, podziemia i j
PostNapisane: wtorek, 17 stycznia 2006, 14:00 
Specjalista
Specjalista

Witam
mar napisał(a):
Myślę że nie ma problemu jak kogoś zainteresuje jakiś stary temat i zapyta kogoś w nim i rozwinie dalszą dyskusje w owej sprawie, to nic przecież takiego. Według mnie nie jesteśmy wszyscy geniuszami. Nie jeden stary post na nowo odnowiony może być przydatny do rozwikłania starych zagadek lub rozszyfrowywania. Z tego wszystkiego może narodzić się coś interesującego i ciekawego.
Według mnie nie widzę w tym żadnego problemu, a jeżeli ktoś myśli inaczej to proszę o konsultacje w tym linku:
viewtopic.php?p=138773#138773

Wprawdzie nie myslę inaczej ale jedno zdanie napiszę :)

Zgadzam się z Toba w 100% ale spełniony musi byc jeden, wymieniony przez Ciebie warunek, mianowicie
mar napisał(a):
i rozwinie dalszą dyskusje w owej sprawie

Pewnie że konstruktywne rozwiniecie starego, sprzed roku czy nawet dwóch lat, wątku jest pozytywne. Może w chwili gdy post był pisany na forum nie było kogoś kto zabrałby głos w tej sprawie czy poziom wiedzy był niepełny, uniemożliwiający rozwinięcie czy wyjaśnienie problemu :)
Byle tylko odświerzanie postów nie było na zasadzie "Byłem tam", "Widziałem" itp itd, jak miało to (w zbliżony sposób) kiedyś miejsce w "Guzikach"

Pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 17 stycznia 2006, 17:31 
Generał Broni
Generał Broni

Jaro5 napisał:

Pewnie że konstruktywne rozwiniecie starego, sprzed roku czy nawet dwóch lat, wątku jest pozytywne. Może w chwili gdy post był pisany na forum nie było kogoś kto zabrałby głos w tej sprawie czy poziom wiedzy był niepełny, uniemożliwiający rozwinięcie czy wyjaśnienie problemu
Byle tylko odświerzanie postów nie było na zasadzie "Byłem tam", "Widziałem" itp itd, jak miało to (w zbliżony sposób) kiedyś miejsce w "Guzikach"

Dziękuję Jaro5 za wypowiedź i własne zdanie.

Robi napisał:

http://poszukiwanieskarbow.com/Forum/vi ... 822#138822

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 3 ] 

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]