Koledzy,
proszę o spokój.Bardzo ciekawy temat, a tu już po kilku postach zaczynają się docinki.To co nie wnosi nic do tematu usunąłem.
J-23 ,Witam na forum ,cieszę się że dołączył do nas kolejny Gliwiczanin. Jest nas coraz więcej ,a to liczy się przy wszelkiego rodzaju penetracjach i poszukiwaniach. Ale jednocześnie trochę zmartwił mnie ton Twoich wypowiedzi:
J-23 napisał(a):
Trochę mylisz pojęcia kolego: nie chodzi mi o odwodnienie na poziomie ok 1 metra lecz te dużo głębiej leżące.
Mogłeś przecież napisać:
FDJ, dzięki za info ,ale mnie chodzi i o odwodnienia leżące znacznie głębiej... lub coś w tym rodzaju. Niby to samo, ale brzmi sympatyczniej.
J-23 napisał(a):
Stary nie obraź się ale zalewasz..
Podobnie tutaj, ale ton już ostrzejszy. FDJ podał w telegraficznym skrócie najistotniejsze informacje o lotnisku, fakt że nie ma słowa o odwodnieniach i bunkrach, ale takie informacje też są potrzebne. Nie chodzi mi tu o żaden Wersal ,ale nie lubię tonu wywyższającego ( słowa:
Stary nie obraź się ale zalewasz dają do zrozumienia, ze jesteś mądrzejszy, dużo wiesz ,ale pytasz -w celu sprawdzenia innych czy pochwalenia się ??? ). Wybaczcie ton mojej wypowiedzi, ale nie chcę tu żadnych kłótni i poniżania, a z doświadczenia wiem ,że zaczyna się od
stary zalewasz ; jesteś ofiarą neostrady, chyba cię pogięło, itp, a kończy odchodzeniem ludzi z forum PS
Dobra ,koniec tego moralizowania.
ciekawe informacje na temat gliwickiego lotniska znajdziecie
TU
Myślę, że lotnisko i jego odwodnienie interesuje nie tylko J-23 i Grzebiuszkę ,ale również innych kolegów z Gliwic, dobrze więc byłoby się spotkać i porozmawiać. FDJ-Tawerna??/jak ja zniosę to jaranie ;) /
J-23. Jezeli coś wiesz o obu systemach odwodnień, podziemiach ,bunkrach napisz, chętnie skorzystamy z Twojej wiedzy. Zdjęcia mile widziane.
Pozdrawiam,Grzebiuszka