|
witam!
ja to wszystko zacząłem, więc po częsci to całe zamieszanie też jest moją winą...
nie mam zamiaru na nikogo krzyczeć ani bić. na wstępie dziękuje wszystkim za uwagi.
drogi Bunkiermanie wyjazd na mru jak najbardziej aktualny a ludzie zawsze potrzebni, ktoś musi odwalać robotę z łopatą a ktoś inny robić fotki i liczyć nietoperki:) takie niestety życie...
niestety dość gwałtownie zareagowałem na post Wariata, za co serdecznie przepraszam, ale nie jestem przyzwyczajony do takich komentarzy... gdybym był Moderatorem to inaczej pilnowałbym porządku, pewne zachowania są niedopuszczalne i tyle. to nie chodzi o to żeby gościa spalić na stosie, ale żeby się zastanowił i nie pisał więcej takich rzeczy nie tylko wobec mojej osoby ale także innych. forum powinno być przyjazne dla każdego. i dla tych, którzy są pierwszy raz, jak i dla starych wyjadaczy. a tu na każdym kroku można znaleźć ten sam schemat: ktoś się o coś pyta a 10 osób od razu wyśmiewa gościa, bo czegoś nie wie. ludzie tak nie można! to samo się tyczy osób które piszą da samego pisania. a posty chętnie usunę, żeby wrócić do tematu, który rozpocząłem...
jeśli chodzi o akacje to u nas także sobie rosną:) są jeszcze jeżyny, jabłoń a nawet orzech... tylko problem w tym że rzekomo to wszystko jest zieleń forteczna! i do tego też zmierzam: co zalicza się do zieleni fortecznej?
pozdrawiam serdecznie wszystkich
|