Teraz jest sobota, 7 lutego 2026, 10:52

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 listopada 2007, 02:16 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

ty masz dużo bliżej do Leska niż ja... aleś się uparł na te klamry???? kup sobie taka do kolekcji od tego allegrowicza co je teraz wystawił i wyciągniesz sam namacalnie wnioski i sie z nami podzielisz swoja opinią na forum.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 listopada 2007, 03:24 
Specjalista
Specjalista

pablo11 napisał(a):
ty masz dużo bliżej do Leska niż ja... aleś się uparł na te klamry???? kup sobie taka do kolekcji od tego allegrowicza co je teraz wystawił i wyciągniesz sam namacalnie wnioski i sie z nami podzielisz swoja opinią na forum.

Kto założył wątek o nich, kolego? Ja wolę własnoręcznie wykopane. Moją opinię każdy, kto przeczytał ten wątek zna. Coś Cię boli czy jaki dziad? Zainteresowani wiedzą o co kaman, zresztą dlaczego żaden poważny kolekcjoner klamer I-wojennych na allecośtam się na nie nie skusi, za tak niską cenę? Ja wiem.
Pozdrawiam i czekam znów na atak :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 listopada 2007, 11:44 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

założyłem watek bo chciałem się dowiedzieć jakie formacje używały tego rodzaju klamer,a nie czy to oryginał czy kopia??? to ty zacząłeś swoje wywody wielkiegio znawcy klamrologa,że jest taka czy siaka,mnie to nie interesuje i mam to w dupie,sam się znam i potrafię sobie ocenić czt to jest kopia czy oryginał,nie potrzebuję twojej opini.Chodziło mi tylko o rozwianie wątpliwości po prostu jakie formacje AW używały tego wzoru klamer i co o tym myślą inni forumowicze,a ty rozpętałeś wojne na temat kopi i ataku na sprzedającego.Co mnie obchodzi jaki kolekcjoner ją kupi,jak będę chciał to ja sobie sam kupie,chciałem tylko uzyskać informacji kto ją nosił.Dużo zostało w tym wątku wyjaśnione,ale wydaje mi sie że nie wszystko,a ty w koło macieju jedo i to samo, kopie,kopie,kopie i znowu sie powtarzasz że to są kopie...
żygać mi się już tym chce !!!!!
ty i sprzedający sami sobie klienteli napędzacie w ten czy inny sposób... :n :n :n :n
a ja się chce tylko dowiedziec kto używał tej klamry i tyle, po to założyłem ten wątek !!!!!
czy ty czytać nie umiesz...???
przeczytaj tytuł posta !!!!! nic tam nie pisze o kopiach i oryginałach !!!!
jak bym chciał sie zapytac forumowiczów czy to kopia czy oryginał,to tytuł posta byłby kopia czy originał,wypowiedzcie sie !!!! a jest zupełnie inny !!!!!
na tym koncze z tobą tą głupią i nic nie wnoszącą dyskusje to tego wątku !!!!
nie wykazałeś sie żadna merytoryczną wiedzą na temat tego wzoru klamer !!!!
tylko rozpętałeś niepotrzrebnie blędne koło dyskusji ciągle powtarzając w kułko to samo to są kopie !!!!
handlujcie i reklamujcie sie tak dalej wspólnie ze sprzedającym,a ode mnie się odp...rdol !!!
nara

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: piątek, 30 listopada 2007, 13:48 
Moderator
Moderator

Watek ze wzgledu na brak tresci merytorycznych oraz pyskowke miedzy uzytkownikami zostaje zamkniety, nie wnikam czy klamry sa lewe czy nie i kto nimi handluje, bo to nie moj problem, natomiast Pablo 11 dostaje to na co zasluzyl, nie bede tolerowal chamstwa i wyzwisk.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Ten wątek jest zablokowany. Nie możesz w nim pisać ani edytować postów.  [ Posty: 34 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]