Maciej G napisał(a):
Masz już dla nas pokój z widokiem na las ?
Tak :) ,ten sam z widokiem na obwodnicę :666
Dobra,teraz do rzeczy.
Dzisiaj Kudłaty będzie u projektanta po gotowy projekt odznaki zlotowe do odlania.Do końca jednak nie wiemy ile będzie osób więc może być tak,że dla kogoś zabraknie.Za wszystko musimy już płacić praktycznie ze swojej kieszeni...Dlatego nie możemy sobie pozwolić na wyprodukowanie większej ilości...Tak zrobiliśmy na poprzednich zlotach i z odznak,które zostały możemy sobie teraz ugotować zupę - a za wszystkie zapłaciliśmy z własnych środków bo uwierzyłem na słowo,że będzie ok.100 osób :n .Mniej jak połowa blaszek została....Podobnie jest z korytem,do 15.01. jestem umówiony z osobą,która piecze dla nas świnie lub świniaki (zależy ile osób)... Prosiłem o dokonywanie rezerwacji i wpłat abym miał klarowność sytuacji i finanse potrzebne do realizacji imprezy...Widzę jednak,że znowu zapowiedziało się trochę osób ( na dzień dzisiejszy ok.30) ale środki na konto wpłynęły dopiero od trzech osób :n
Terminy nas gonią,jest dużo opłat a wy co ???
Szanowni koledzy ! Abo coś robimy albo nie robimy....Tutaj nikt na niczym nie zarabia do wszystkich poprzednich imprez jeszcze dokładałem z własnej kieszeni po podliczeniach zawsze były plecy....W ubiegłym roku do ,,przełamania,,musielibyśmy dopłacić ok.2 tyś.zł.bo zainwestowaliśmy na 100 osób a było ok.50.Dzięki jednak firmie ,,Rutus,, wyszliśmy powiedzmy na ,,0,,. Wykrywacz,który dostaliśmy od Arka musiał iść na zlicytowanie aby pokryć straty.
Jeszcze raz oznajmiam,że imprezy organizujemy tylko i wyłącznie z naszej dobrej woli w zamian za ,,dziękuję,, i szacunek....
Bardzo proszę osoby,które mają zamiar być na imprezie o niezwłoczne regulowanie przelewów...Później lub już na samym zlocie,to będzie ,,musztarda po obiedzie,,.
A i jeszcze jedno impreza w Srebrnej Górze dzięki ,,tomboli,,wyszła na styk - nie licząc 5 dni ciężkiej pracy :1
pozdrawiam
Miro.