Widac co niektorzy nie umia czytac ze zrozumieniem?
Jestem wk...y bo dostaje privy ze skopiowanym tekstem-skad mam wiedziec o co komu chodzi?
Nie chce sie napisac kilku slow ,lub chociaz wywalic zbedy fragment tekstu
wystarczy tekst Rzerwacja zlot z /bez noclegu w schronisku
lub Przyjezdzam z /np Irlandii / oplate wniose na miejscu lecz chce zarezerwowac noclegi.
Nie rezewujemy samodzielnie noclegow w schronisku-musze jakos porozdzielac sale i pokoiki. jeszcze raz-DANE KONTA PODAJE W WIADOMOSCI PRIV prosze zaznaczyc czy mam rezerwowac tez nocleg,czy sa male dzieci /dla tych rezerwuje pokoiki.Dopiero wczoraj dostalem potwierdzenie:
Cytuj:
JMS Bytom 19 września 2014 13:58
Nieoznaczone gwiazdką JMS Bytom 30 września 2014 14:18
Dodaj gwiazdkę Henryk Srokosz<schroniskosiedlec@interia.pl> Załącznik1 października 2014 08:33
Do: JMS Bytom <jmsbytom@gmail.com>
Odpowiedz | Odpowiedz wszystkim | Przekaż dalej | Drukuj | Usuń | Pokaż w oryginale
Witam
rezerwacja wstępnie przyjęta
aby rezerwacja była ważna muszą być podane dane osobowe
oraz wpłacona zaliczka do 20 października w wysokości 200,00zł + 100,00zł za stłuczki razem 300,00zł
przekazem pocztowym na adres:
Szkolne Schronisko Młodzieżowe
Henryk Srokosz
Siedlec ul. Szkolna 8
42-253 Janów
zaliczka zostanie rozliczona przy regulacji należności w dniu przyjazdu
w przypadku nie zralizowania pobytu zaliczka nie podlega zwrotowi.
zaliczka za stłuczki zostanie rozliczona lub naliczona w stosunku do wynikłych uszkodzeń.
w załaczniku przesyłam listę osobową, która winna być wypełniona zgodnie z tabelą. lista w załączniku
nie tak jak w ubiegłym roku gdzie przez brak listy i darowanie, że się uda straciłem 10% premi
w tym roku nie odpuszczę.
dane osobowe są przetwarzane zgodnie z ustawą o ochronie danych osobowych systemu GIODO
zapraszam Henryk Srokosz
co do sprzątaczki powiedziała mi że może przyjść do pracy za 50,00 zł za dniówkę czyli razem 100,00zł