morfeusz27 napisał(a):
:1 dobre za darmo.......to można się przejść na spacer, jacy dobroczyńcy się znaleźli, wszyscy oddają za darmo :h normalnie meksyk. Żeby zamknąć temat, tak chcę zarobić, a raczej już zarobiłem, co niektórym niesmak, za kasę chcę kupić fajny mundurek do kolekcji oraz mam na oku stary silnik z lat 20 na wózku z kół od PZtki i co ? Nadal mam być Matką Teresą z Kalkuty ? Kto mi zabroni kupić i sprzedać ? Piszczałka poszła w nowe ręce, czas zacząć zbierać kasę. Dla tych najgłośniej plujących jadem - JA NIKOMU KRZYWDY NIE ZROBIŁEM.....( wątek o nocnym kopaniu miał Wam uświadomić pewną kwestię ale dla niektórych widzę to za trudne )kopcie sobie do bólu, tylko nie po nocach, zasypujcie dołki, nie kopcie na obsianym - to przez takich właśnie detektoryści są negatywnie postrzegani, ZROZUMCIE TO W KOŃCU !!!!
I piszcie k.... hejterzy na temat bo to już nudne, proszę o konkretne wpisy dot. zakładania stowarzyszenia i wszystko w temacie :x
Kolego, sam się pogrążyłeś więc do kogo te pretensje? Jesteś niereformowalnym gościem, ze swojego postępowania nie wyciagasz żadnych wniosków, a przecież z racji pełnionych ważnych funkcji publicznych, powinieneś również umieć słuchać innych. Rozumiemy, że nie masz ochoty tłumaczyć się przed nami, no bo po co? Ty przecież lepiej wiesz jak powinno być, i nie liczysz się z wiekszością opinii.
Chciałeś się popisać, a tu taki hejt! Inny "osobnik" na twoim miejscu już dawno zapadłby się po ziemię ze wstydu, nie mówiąc już o ew. problemach w wykonywanym zawodzie. Dalej polemizujesz po swojemu i coraz bardziej się pogrążasz.
Domyślam się, że twardo stąpasz po swojej ziemi i czujesz się bardzo pewnie /ja to tak czytam -
możecie mi wszyscy naskoczyć!/.
Cechy osobowości narcystycznej + nadużywanie władzy = bezczelność razem z bezkarnoscią.
ZROZUM TO W KOŃCU!!!!- będę kopał sobie do bólu, tylko po nocach, będę zasypywać po sobie dołki tylko nocą, i nie będę kopał po obsianym także w nocy.
Przysięgam, jak mi Bóg miły!
Panie :cop.