Teraz jest czwartek, 26 grudnia 2024, 12:15

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Stowarzyszenie
PostNapisane: poniedziałek, 14 września 2015, 22:27 
Specjalista
Specjalista

morfeusz27 napisał(a):
za kasę chcę kupić fajny mundurek
A ja myślałem że za darmo dają :D

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 15 września 2015, 00:00 
Użytkownik zbanowany
Użytkownik zbanowany

morfeusz27 napisał(a):
:1 dobre za darmo.......to można się przejść na spacer, jacy dobroczyńcy się znaleźli, wszyscy oddają za darmo :h normalnie meksyk. Żeby zamknąć temat, tak chcę zarobić, a raczej już zarobiłem, co niektórym niesmak, za kasę chcę kupić fajny mundurek do kolekcji oraz mam na oku stary silnik z lat 20 na wózku z kół od PZtki i co ? Nadal mam być Matką Teresą z Kalkuty ? Kto mi zabroni kupić i sprzedać ? Piszczałka poszła w nowe ręce, czas zacząć zbierać kasę. Dla tych najgłośniej plujących jadem - JA NIKOMU KRZYWDY NIE ZROBIŁEM.....( wątek o nocnym kopaniu miał Wam uświadomić pewną kwestię ale dla niektórych widzę to za trudne )kopcie sobie do bólu, tylko nie po nocach, zasypujcie dołki, nie kopcie na obsianym - to przez takich właśnie detektoryści są negatywnie postrzegani, ZROZUMCIE TO W KOŃCU !!!!
I piszcie k.... hejterzy na temat bo to już nudne, proszę o konkretne wpisy dot. zakładania stowarzyszenia i wszystko w temacie :x

Kolego, sam się pogrążyłeś więc do kogo te pretensje? Jesteś niereformowalnym gościem, ze swojego postępowania nie wyciagasz żadnych wniosków, a przecież z racji pełnionych ważnych funkcji publicznych, powinieneś również umieć słuchać innych. Rozumiemy, że nie masz ochoty tłumaczyć się przed nami, no bo po co? Ty przecież lepiej wiesz jak powinno być, i nie liczysz się z wiekszością opinii.
Chciałeś się popisać, a tu taki hejt! Inny "osobnik" na twoim miejscu już dawno zapadłby się po ziemię ze wstydu, nie mówiąc już o ew. problemach w wykonywanym zawodzie. Dalej polemizujesz po swojemu i coraz bardziej się pogrążasz.
Domyślam się, że twardo stąpasz po swojej ziemi i czujesz się bardzo pewnie /ja to tak czytam - możecie mi wszyscy naskoczyć!/.
Cechy osobowości narcystycznej + nadużywanie władzy = bezczelność razem z bezkarnoscią.
ZROZUM TO W KOŃCU!!!!- będę kopał sobie do bólu, tylko po nocach, będę zasypywać po sobie dołki tylko nocą, i nie będę kopał po obsianym także w nocy.
Przysięgam, jak mi Bóg miły!
Panie
:cop.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 15 września 2015, 00:23 
Główny Administrator
Główny Administrator

morfeusz27,
Jak założyć stowarzyszenie wie każdy umiejący czytać.
Sam zmieniłeś tor dyskusji opowiadając nie do końca prawdziwą historię.
Stawiasz się ponad kolegami choć swoim postępowaniem nie zasługujesz na miano poszukiwacza, a kolegi już na pewno.
Nie jeden z poszukiwaczy miał problemy z prawem za handel wykopkami na allegro.
Ty natomiast jesteś przekonany, że mundur i funkcja społeczna cię ochroni.
Mało tego zachowujesz się w swoim rejonie jak niepodzielny władca /zaklepywacz/ miejscówek.
"Załatwiając" sobie wyłączność z pozycji funkcjonariusza policji.
Przynosisz wstyd policjantom poszukiwaczom z tego forum.
Zatem symbolicznie usuwam cię z tej społeczności nagradzając bananem, gdyż kopniakiem przez net się nie da.
JW

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 15 września 2015, 10:14 
Specjalista
Specjalista

Pan zupełnie nie rozumie naszej pasji panie władzo. :oops: Wartości które dla wielu z nas są rzeczą oczywistą dla pana są ( jak pan to napisał ) meksykiem. Banan w pełni zasłużony .I niech tak już zostanie , bo na zmianę podejścia do naszego hobby raczej nie ma szans .

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 15 września 2015, 14:48 
Malkontent

A mnie uderzyło coś jeszcze. Przykre Koledzy że taki typ został radnym - pełnienie funkcji publicznej wymaga kultury , empatii ... a tu ZONK. P.S. Dobrze że do kolegi - poszukiwacza nie strzelał - chyba że taki z niego strzelec jaki kolega i magazynków by zabrakło:) Teraz morfeusza czeka pewnikiem wydatek ... maszynkę elektryczną do golenia czas nabyć ( chyba że ruskim na bazarku skonfiskuje ) - ciężko będzie ryj w lusterku oglądać...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 15 września 2015, 17:00 
Podporucznik
Podporucznik

http://odkrywca.pl/wieniec-wiezy,746002.html#746002

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 15 września 2015, 23:04 
Malkontent

Kol Wojas raczył zapodać temat z ''O'' Większość wpisów raczył tam kol. Tyfus wykasować...ale milicjantowi przychylne nie były. Ja już dziad stary jestem, 5-tka z przodu więc z innej perspektywy spoglądam .Wstyd panie aspirancie , wstyd !! Dla Pana i Pańskich kolegów. Już nie jest istotne jak zdobył Pan ten pierścień od stuga , ale gospodarz pewnie otrzymał '' propozycję nie do odrzucenia '' Na all ... 7500 PLN. Wstyd ...panie milicjancie - bo Policjanta to może pan obejrzeć na filmach...Ale to Pana tereny ... '' Moje'' są na północ od twoich. morda znana ... więc do miłego spotkania. P.S. ''MORFEUSZ '' nie jest istotą inteligentną , aczkolwiek Kolegom poszukiwaczom nie odpuści...uważajcie.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: wtorek, 15 września 2015, 23:23 
Specjalista
Specjalista

Jak się rolnik dowie , że kupiony od niego po cenie złomu , pierścień stuga poszedł na allegro za 7,5 tysiaka , to ani czapka policyjna ani immunitet radnego nie pomoże. Wiadomo, chłop żywemu nie przepuści , widły w dloń, morfeusza goń, gon, goń. Cytując klasyka. :)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 16 września 2015, 02:52 
Malkontent

No i Kol. Ślimak wzorowo skomentował '' tfurczość '' morfeusza - milicjanta.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 16 września 2015, 08:41 
Chorąży
Chorąży

Morfeusz nie pogrążaj sie. A jak wygląda sytuacja kolegów co oddaja rzeczy do muzeum???
Za zwykłe Dziękuję???
Ciekawe czy odpalisz cos po sprzedaży tego pierścienia rolnikowi.
Bo ze stanu obory czy szopy widać ze nie przelewa sie tam.
Albo brak młodych gospodarzy.
Jeżeli tak postępuję Polska :cop to jak wy zdajecie te psycho testy.
Potem dziwota ze nie ma do was szacunku.
Trzeba sobie zapracować na niego.
Poza tym jak byś nie wiedział to niektóre stowarzyszenia wymieniają sie fantami.
Te które działa w moim mieście radzi sobie w ten sposób.
A nie jak coś sie trafi to Buch na Aledrogo.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 16 września 2015, 21:30 
Pułkownik
Pułkownik

Chore to jakieś...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 17 września 2015, 20:41 
Porucznik
Porucznik

A ja uwazam ze morfeusz moze zrobic ze swoimi fantami co chce ,jak napisal nikomu krzywdy nie zrobil i czas skonczyc z naskakiwaniem na niego.Po za tym nikt z nas swietym nie jest a jak ktos jest to go przepraszam.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: czwartek, 17 września 2015, 21:55 
Chorąży
Chorąży

stokrotka napisał(a):
A ja uwazam ze morfeusz moze zrobic ze swoimi fantami co chce ,jak napisal nikomu krzywdy nie zrobil i czas skonczyc z naskakiwaniem na niego.Po za tym nikt z nas swietym nie jest a jak ktos jest to go przepraszam.

To niech napisze w prost że przyjmuje stare rupiecie oraz zabytki (lub nabija w butelke nieświadomych ludzi) które następnie sprzedaje.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 19 sierpnia 2019, 18:34 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

...

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 21 lutego 2021, 09:07 
Kapral
Kapral

Dzięki Bogu, że istnieją takie tematy na Forum.
Już byłem zainteresowany przystąpieniem do nich i daniem namiarów na pancerny ślad w mojej okolicy. Po przeczytaniu tego wątku - nie ma mowy. Kończąc swoja przygodę z wykrywką lata temu, sam oddałem wszystkie swoje przedmioty kolegom ze Stowarzyszenia do ich muzeum - za zwykłe dziękuję i pamiątkowy dyplom. Nie mam nawet boratynki, ale za to miłe wspomnienia. Nie jestem materialistą, nie przeganiałem nikogo ze swoich miejscówek, ze wszystkimi poszukiwaczami z mojej okolicy żyję w zgodzie. I co panie Morfeusz - da się? Traktuj innych tak, jak byś sam chciał być traktowany, bo karma wraca... Macie parcie na szkło, ale co ze sobą reprezentujecie to środowisko już wie.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 108 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 4, 5, 6, 7, 8  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]