Teraz jest sobota, 24 stycznia 2026, 00:44

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Kasacja postow
PostNapisane: niedziela, 13 czerwca 2004, 00:45 
Moderator
Moderator

Witam.
Daczolem kasowac stare ogloszenia typu "Jura 23.05"-sa zdezaktualizowane.
Tak ze nie zdziwcie sie gdy okaze sie ze / np.kol Brzydak ma 0 postow/ poginely posty.
Przebrne przez to w najblizszym czasie ale proponowalbym zebyscie sami skasowali watki-ktore uznacie za niepotrzebne.

Tez wolalbym spedzic czas w terenie-niz czytac godzinami stare posty ...

Druga sprawa-dyskusja "Lupaszko..." spora czesc forum jest juz nia znudzona-ktos nawet zaproponowal jej zapis i kasacje z forum.Ja jej nie kasuje ale panowie rozwazcie to!

Pozdrawiam JMS

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: 2 tematy
PostNapisane: niedziela, 13 czerwca 2004, 06:14 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

to juz wiem skad ta degradacja.przy okazji popracuj nad tym aby ranga nie spadala jak kasujesz posty to nieuczciwe jak zapracowano na nie a u bec i idziesz w dol.pzdr serdecznie

PS jms czy moglbyc przy okazji wskazac kilku maniakow wykopkow z terenu jury k-c? wybieram sie tam niedlugo i szukam kompana..

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: 2 tematy
PostNapisane: niedziela, 13 czerwca 2004, 09:42 
Podpułkownik
Podpułkownik

cavaleros napisał(a):
to juz wiem skad ta degradacja.przy okazji popracuj nad tym aby ranga nie spadala jak kasujesz posty to nieuczciwe jak zapracowano na nie a u bec i idziesz w dol

No jeżeli piszesz dla rangi to może lepiej w ogóle nie pisz? Zapoznaj się z wątkiem: viewtopic.php?t=5244 , a potem wejdź w swój profil, kliknij "Znajdź wszystkie posty cavaleros", przejrzyj sobie i zastanów się ile ten Twój Chorąży był warty.
Czy możesz rzeczywiście powiedzieć że na niego zapracowałeś?

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 13 czerwca 2004, 13:23 
Lew morski

Ja rozumiem, ze spora czesc forum jest znudzona a z drugiej str to kto zmusza do czytania? Chyba jednak sporo jest ludzi, ktorzy ciagle na ten temat zagladaja choc faktycznie pisze tylko kilka osob - ja kilkakrotnie proponowalem zeby np utworzyc osobny temat - zajmujacy sie podziemiem powojennym, ale bez odzewu moderatora stad dosc nieszczesliwie wisimy w wyprawach.Dla mnie nudne sa np. meteoryty, tematyka Slaska itd(bez obrazy pls), ale "po prostu" piszemy oddzielnie - błąd ortograficzny!!! na nie nie wchodze i nie chce tych tematow kasowac bo "na pewno" pisze się oddzielnie - błąd ortograficzny!!! jest grono osob, ktore te tematy pasjonuja i ja to szanuje - prosze o wzajemnosc :pa

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 13 czerwca 2004, 14:45 
Moderator
Moderator

OK Pit-to twoja sprawa-mnie osobiscie Wasza dyskusja nie przeszkadza,pomimo iz bardziej nadaje sie do korespondencji mailowej....przekazuje tylko to co slychac z forum.

cavaleros- jestem przeciwnikiem rang - chcesz ekstra range? blysnij czyms,wykaz sie, a da sie zrobic specjalna range np."Cavaleros`a"

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 13 czerwca 2004, 15:33 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

Lokalizacja: Ruda Śląska (Bikowine,Kochlowitz), Żory, Southampton
ja tam nic do nikogo "nie mam" się oddzielnie pisze - błąd ortograficzny!!! chodź jmsik mi ujął troszke poscików ale zasłużyłem ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 13 czerwca 2004, 19:59 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

Witam !
radzio22 napisał(a):
ja tam nic do nikogo "nie mam" się oddzielnie pisze - błąd ortograficzny!!! chodź jmsik mi ujął troszke poscików ale zasłużyłem ;)

Mnie osobiście bolą posty tego właśnie typu. Nic nie wnoszą do tematu i tylko zaśmiecają swoją obecnością forum. Jestem jak najbardziej za, by kasować posty bądź tematy.

sylur napisał(a):
Czy możesz rzeczywiście powiedzieć że na niego zapracowałeś?

Piękne słowa :1 .

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 czerwca 2004, 10:37 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

zatem dam dobry przyklad SYLUR i nie bede polemizowal z twoja fachowoscia, bo przeciez moj"chorązy" nie umywa sie do twojego. Na tym koncze z uszanowaniem...... bo koledzy maja wieksze uprawnienie do podbijania gwiazdek. aha uwaga niech wam nie nasra na pagony.(to taki zart wojskowy wiec bez oburzen).pzdr

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Kasacja postow
PostNapisane: poniedziałek, 14 czerwca 2004, 10:49 
Małomówny czytacz

jms-bytom napisał(a):
dyskusja "Lupaszko..." spora czesc forum jest juz nia znudzona-ktos nawet zaproponowal jej zapis i kasacje z forum.Ja jej nie kasuje ale panowie rozwazcie to!

Pozdrawiam JMS

ale druga sora część forum śledzi uważnie dyskusje !!
myśle że błędem byłoby usuwanie postów które są jak najbardziej rzeczowe.
najpierw były uwagi dot postow nic nie wnoszacych, teraz uwagi jednej z najbardziej wnoszacych dyskusji na forum..
może temat jest troche mało elastyczny i mało kto może się wykazać w tej dyskusji, lecz czemu ma to być błąd ortograficzny!!! powód by inni, Ci którzy nie biorą w niej udziału a tylko czytają, zostali pozbawieni takiej możliwości ??

pozdr obroncow Lupaszki !!!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 czerwca 2004, 16:24 
Porucznik
Porucznik

Mam pytanie w związku ze sprawą kasowania postów: Dlaczego chcecie to robić? Czy zapycha Wam się serwer? Nie bardzo rozumiem co jest tego przyczyną. A jeśli pewne posty zostaną skasowane, czy będzie istniała mozliwość dotarcia do nich w razie potrzeby?
Zupełnie nie rozumiem jednak tego jak część forum może być znudzona naszym tematem, czy istnieje obowiązek jego czytania? To jakaś bzdura!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 czerwca 2004, 18:53 
Porucznik
Porucznik

JMS drogi kolego jeśli zabraknie miejsca na serwerze to zobowiązuję się do skasowania wszystkich moich postów pod warunkiem pozostawienia tematu bliskiego mi i moim kolegom.
To właśnie dzięki tematowi o Łupaszce poznałem wspaniałych ludzi, z którymi spędziłem miło czas na wyprawie śladami człowieka, który dla Polski zrobił wiele a był i jest niedoceniany. To dzieki naszej aktywności udało się nawiązać współpracę z IPN-em i innymi instytucjami co dowodzi, że nie musimy zawsze działać w ukryciu. Wiem, że wiele osób czyta nasze posty o czym świadczy liczba odsłon tematu. Temat będzie się rozwijał bo już w planach mamy kolejne wyprawy a co za tym idzie, relacje z ich przebiegu.
Podam jeszcze przykład VW Wojtka, który brał z nami udział w dyskusji i postanowił przyjechać aż z Tych nad morze aby poznać się i spotkać z osbami zainteresowanymi tematem Majora.
Nie mamy możliwości wypowiedzenia sie w naszym temacie w innych miejscach w necie. Brak jest czasu na stworzenie osobnej strony. Poza tym większość z nas przywiązała się do tego forum. Pisałem już wcześniej , że próbowliśmy pisać na forum O. temat został zbojkotowany przez kilku wyrostków niepotrafiących użyć jakichkolwiek argumentów w dyskusji, woląc za to używać słów i zwrotów, których w dyskusji stosować się nie powinno.
Nikt na siłę naszego tematu nie czyta. Osobiście odwiedzam tylko kilka tematów , które mnie interesują i nie wytykam komuś, że jego dyskusja jest za długa lub mało interesująca. Faktem jest, że odpowiedzi w temacie Łupaszki zrobiło się sporo i być może trudno jest to wszystko przeczytać. Niezapominajmy jednak o tym, że do różnych dyskusji dołączają się nowi użytkownicy forum i moga się znaleźć ludzie, dla których nielada ciekawostką będzie przeczytanie całej dyskusji, wszak zawiera ona fakty i informacje, których próżno szukać w jakichkolwiek wydawnictwach.
Ostatnio proszono mnie abym zamieścił w temacie o Łupaszce zdjęcia z wyprawy do Borów Tucholskich. Ze względu na ostatnią burzliwą dyskusję na temat nabijania postów oraz zapychania serwera fotkami postanowiłem, że po uzyskaniu pozwolenia od wszystkich osób uwiecznionych na fotkach pozwolenia na ich umieszczenie w necie prześlę je Robiemu celem zamieszczenia w galerii. Kto będzie miał ochote to tam je sobie poogląda.

Pozdrawiam wszystkich poszukiwaczy.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 czerwca 2004, 21:31 
Moderator
Moderator

OK,OK...Z Lupaszka-jak uwazacie.

Pisalem ze mnie to nie przeszkadza-nie moj rejon.

Co do usuwania-Dlaczego?-w tym akurat dziale niepotrzebne sa juz stare posty o jakichs imprezach itp.

po co to ma trwac-zdezaktualizowane-a gdy ktos chcacy znalezc jakis kontakt musi sie przez te smieci przebijac?

Przyklad-usunolem post "Bieszczady 5-12 06"-bo po co to juz komu?

Nie usuwamy postow typu-"Miejscowasc xxxx nawiaze kontakt"

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 czerwca 2004, 22:41 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Zupełnie nie rozumiem po co cała ta dyskusja, nie chodzi chyba o uwstecznianie forum, to bez sensu, Jms- bez urazy :h ale kto jest znudzony dyskusją ??? przecież nie musi jej czytać, chyba nie oto chodzi aby ktoś komu się coś tam niepodoba rękami i klawiaturą moderatora likwidował tak świetnie rozwijający się tamat- no chyba że oto chodzi- a to byłoby już niebezpieczne i przykre :cry: Ja jestem nowym użytkownikiem forum, nie wiedziałem o istnieniu takiej strony, dopiero obecność tematu tego właśnie sprawiła że zalogowałem się tutaj- i jak napisał Tommy przebyłem całą Polskę aby spotkać się z ludzmi których poznałem dzięki forum- to chyba powód do zadowolenia dla administratorów tej strony że w ten sposób mogą się spotkać ludzie których coś tam wspólnie interesuje, a poznali się właśnie za pośrednictwem strony. Pod rozwagę- pozdrawiajm VW Wojtek

"Sumienie Narodu- to my !
Wyrazem jego buntu przeciw przemocy-to my !
Narzędziem sprawiedliwej kary- to my !
Dzień zapłaty za zbrodnie już się rozpoczął
Niech żyje Wolna i Demokratyczna Polska"

D-ca Brygady Partyzanckiej
"Łupaszka" major

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: poniedziałek, 14 czerwca 2004, 23:51 
Moderator
Moderator

Coscie sie tak czepili?

Nikt tego nie likwiduje.

WYRAZNIE NAPISALEM BYSCIE SAMI SKASOWALI WATKI KTORE UZNACIE ZA NIEPOTRZEBNE

Ja tylko przekazalem opinie z czata czy z np:http://www.poszukiwanieskarbow.com/Forum/viewtopic.php?t=5353
lub innych.

A swoja droga-nie az tak wiele osob to czyta-statystycznie ok.17 odslon na post-co jest tu strasznie malym wskaznikiem.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 15 czerwca 2004, 07:26 
Lew morski

OK JMS widze, ze koledzy sie zdenerwowali - "na pewno" pisze się oddzielnie - błąd ortograficzny!!! nie bijemy rekordow popularnosci, ale tez ciagle powoli sie rozwijamy.Posty moze rzeczywiscie warto przejrzec i pokasowac to i temat bedzie bardziej przejrzysty. Dla mnie juz nie ma sprawy. Nara :pa

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]