Teraz jest sobota, 17 stycznia 2026, 22:30

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: zony, kochanki generalnie partnerki a wykopki
PostNapisane: niedziela, 12 września 2004, 17:21 
Generał Brygady
Generał Brygady

Tak sie zastanawiam Panowie (do nich glownie kieruje post) jak wasze partnerki reaguja na czas spedzany przez was na wykopkach? Ja tam jestem szczesliwcem bo moja kobieta w weekendy glownie studia, szkolenia itd. Dzieci jeszcze brak. W sumie jednak przez wakacje zauwazylem, ze cala sobota i niedziela na wykopkach to czasami troszke dla niej za duzo. Prawda jest ze zly humor lagodzi urodziwy fant ale nie zawsze sie trafia. Jak natomiast wasze wybranki serca odnosza sie do waszego czasochlonnego hobby?

Pozdrawiam,

Ardengard

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: niedziela, 12 września 2004, 18:01 
Starszy Chorąży Sztabowy
Starszy Chorąży Sztabowy

hehehee.....ja niestety nie mam na razie takowego problemu bo nie posiadam wykrywki :cry: Ale zabieram swoją dziewczynę na giełdę staroci i widzę ten błysk w jej oku kiedy zaczyna jak "sroczka"buszować między różnorakimi świecidełkami(dziś trafiła piękną srebrną bransoletkę,kolczyki i pierścionek,wszystko=22zł i to nie kiczowate).Śmiałem się,że nieźle jej idzie bo ja od ponad miesiąca nie mogę nigdzie znaleźć MUSZKI DO MAUSERA 98k :( (na allegro też nie ma)Natomiast kiedy szedłem z nią po rozmowie z facetem sprzedającym wykrywki to powiedziała, że jak kupię wykrywacz to chciałaby jeźdżić ze mną :D .....tylko broń Boże w charakterze kopacza :lol:
Podsumowując:nie jestem represjonowany w żaden sposób i chyba się na to nie zanosi.
Z góry chciałbym podtrzymać na duchu kolegów którzy być może po mnie będą się "wypłakiwać" jak to pod pozorem wyjazdu do mechanika lub z synem na spacer narażają się na utratę zdrowia i szykany :wq aby usłyszeć choć najsłabszy sygnał.
Pozdrawiam
Paweł. :pa

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]