|
Witam wszystkich bardzo serdecznie. Na poczta tek powiem coś o sobie Mam na Imię Adam mam 16 lat i od zawsze interesowałem się zabytkami poszukiwaniami itp. od kilku dni jednak bardziej zainteresował mnie dworek w Milejczycach, ponieważ z moich informacji wynika iż ktoś go najprawdopodobniej okrada lub właściciel Złomowiska każe wynosić wszystko co w Dworku zostało 9 nie jestem pewien lecz może on być właścicielem tego dworku) Co mnie zaciekawiło mój "znajomy" hmm to w sumie dzieciak i ma nie równo pod "sufitem" wszedł do tego dworka i wyniósł coś w stylu miecza, mówił tez że na strychu wszystko zostało wysprzątane i stoją worki z mieczami, traczami, obrazami i tez zdarzały się wyroby ze złota. Ciekawi mnie czy Ten gość może to wynosić (nikt dokładnie nie wie kto to wynosi) ponadto w domu dzieją się dziwne rzeczy np same trzaskają drzwi, na strychu jest podobno ścierka z mnóstwem krwi, a podobno znajomy ma nagranie jak pies jego wujka ( jego wujek robił tam kiedyś prąd) zaczął szaleć i wręcz "BIEGAĆ PO ŚCIANIE" ?? Dzisiaj obeszliśmy dworek i znaleźliśmy tajne wejście do gorzelni (która stoi obok) i najprawdopodobniej wejście do podziemi/lochów tego dworku (nie weszliśmy tam ponieważ mieliśmy stracha). tak więc co o tym sądzicie?? Czy ktoś z was byłby chętny na zwiedzenie tego dworka?? Oczywiście uprzednio dogadałbym się z właścicielem złom nicy (o ile to jego dworek).
|