| 

Właśnie nabyłem słuchawki bezprzewodowe firmy TDK, są one z transmiterem na mini-jack, byłem z nimi w terenie, sprawują się świetnie, polecam, cena tylko  trochę zaporowa. Nabyłem w wiadomym serwisie.   
  oto specyfikacja: 
  TDK WR-700 to półotwarte słuchawki nauszne w kolorze czarno-srebrnym. Dzięki bezprzewodowej budowie znika problem z plątającym się kablem i ograniczoną mobilnością.
  W komplecie ze słuchawkami dołączony jest dedykowany nadajnik wykorzystujący technologię Kleer, umożliwiający przesyłanie dźwięku w paśmie 2,4 GHz na odległość do 10 metrów dźwięku nieskompresowanego, jakości CD-Audio tj. o częstotliwości próbkowania 44,1 kHz i rozdzielczości 16 bitów. Nadajnik posiada standardowy wtyk mini-jack 3,5 mm (w komplecie jest też przejściówka do 6,3 mm oraz 10-centymetrowa przedłużka) dzięki czemu można go wpiąć w dowolne źródło dźwięku — amplituner, telewizor, notebook, tablet, ale oczywiście także smartfon czy odtwarzacz mp3. Co jednak najważniejsze nadajnik ten jest mocno zminiaturyzowany i zasilany bateryjnie (2 x AAA, tak jak słuchawki), dzięki czemu można słuchać swojej ulubionej muzyki bez przerwy nawet do 40 godzin.
  Ponadto na prawej słuchawce mamy regulację głośności, dzięki czemu nie musimy korzystać z zewnętrznego źródła aby dostosować natężenie dźwięku do naszych potrzeb. 

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

|