superstefan napisał(a):
Nie to zebym sie czepial, ale warto po jakims czasie weryfikowac pomysl na zbieractwo, odrobine sie ukierunkowac, bo tak to nigdy, przenigdy nie bedziemy mieli dobrej kolekcji. Nie mozna zbierac wszystkiego, chyba ze zbieramy to co sami zdobylismy, ale wtedy bardziej chodzi o "pamiatki z wycieczki" o zbieranie wspomnien :)
Każdy ma prawo do swojego zdania. Mi akurat nie przeszkadza misz masz w mojej kolekcji.
A nawet mogę powiedziec, że cieszy oko zróżnicowanie fantów ;)
Jeśli chciał bym zbierać tylko powiedzmy klamry czy bagnety to raczej w rok nie uzbierał bym tylu eksponatów no chyba że wygram w totka to owszem ;)
Większość mojejj kolekcji to pamiątki po moim pradziadku który był w nsdap i zostały znalezione w domu mojej babci więc jakaś pamiątka to jest. Inne znowu znalezione czy kupione przy jakiejś tam okazji więc nabycie każdego mojego fanta ma swoją historię ;)
dyoni napisał(a):
Gdybym ja taką wystawę zrobił w domu, to pani żona dała by mi wystawkę, o dała. :lol: Wystawkę robię stopniowo- na razie udało mi się przemycić na widok publiczny dwie gabloty z odznaczeniami i jeden hełm. :666 Ale łuski musiałem pochować... :(
Ja żony jeszcze nie posiadam że tak powiem ale moja luba już jest od samego początku uświadamiana, że coś takiego na pewno zawiśnie w salonie, ewentualnie w innym pokoju w którym będzie wystawiona nie tylko dla zaspokojenia mojego wzroku ;)
Maciej G napisał(a):
Witam.
Bardzo fajna prezentacja . :1
Sam pomysł na zdjęcia ( kadrowanie fragmentów układanki ) równie interesujący !
Pozdrawiam.
Maciej G.
Dziekuję bardzo!
Zrobił bym to trochę inaczej, więcej zdjęć, takich bardziej artystycznych :D
Jednak wrzucanie dużej ilości zdjęć na foprum jest naprawdę bardzo czasochłonne..