Temat pięknie się rozkręcał, ładne zdjęcia pięknych monet. Oglądałem i czytałem jak ciekawą książkę, coś się jednak zmieniło i częściej zaczęły pojawiać się linki do bloga a mniej zdjęć. Skoro blog już został zareklamowany i zainteresowani wiedzą jak tam trafić, proponuję wrócić do początkowej formy wątku, która moim zdaniem jest wygodniejsza w przeglądzie a i z czasem zdjęcia pozostaną na dłużej. Z linkami do innych stron różnie to bywa, dzisiaj są a za kilka lat... Powszechną zmorą chyba wszystkich for internetowych jest odpowiedź na pytanie, "było już wałkowane na forum" faktycznie było tylko że linki tam wstawiane do zdjęć czy tematów są puste więc pytający nadal pozostaje z tematem nierozwiązanym. Nudziarze siedzą, do powiedzenia mają tylko, cytat przytoczyłem wyżej, i forum zwolna umiera. Proponuję tak dla ułatwienia na przyszłość, większej czytelności i atrakcyjności, wstawiajmy zdjęcia a nie linki. Od siebie mam dwie pozycje braci, Geta i Karakalla, ich wspólne panowanie to niezły temat na film. Pozdrawiam
Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.
|