Renald napisał(a):
Prawdą jest, że niewiele ciekawych przedmiotów będą po nas mogli znaleźć kopacze. Może faktycznie te Polmosy będą kiedyś wyjątkowym rarytasem. Coś, jak obecnie stare plomby towarowe.
Niestety to nie grzyby i może się okazać, że w pewnym momencie nie będzie nowych znalezisk. Może za kilka lat jak prawo się zmieni trochę ich na forach wypłynie, ale na razie na to się nie zanosi.
Renald napisał(a):
Nikt Ci nie broni zamiłowania do kiczu, tylko proszę, nie rozgłaszaj tego w dziale "Uzbrojenie".
Ja nigdzie nie napisałem, że to mi się to podoba :o . Coś sobie ubzdurałeś. Jeżeli znajdziesz gdzieś taki mój wpis to stawiam litra.
Od samego początku była mowa o tym, iż ten przedmiot nie jest żadną bronią. Nie to było przedmiotem postu.
Ja po prostu nie mogę zrozumieć, że czepiłeś się tego niby skałkowa tłumacząc, że to nie ma nic wspólnego z bronią natomiast nie komentujesz takich przypadków :
Załącznik:
kork.jpg
Załącznik:
list.jpg
Bądź taki uprzejmy i wytłumacz mi tą subtelną różnicę między tymi przedmiotami. Rozumiem, że ten nożyk jest godny Twoich zbiorów i powiesiłbyś go na ścianie a skałkowca nie? Jedne blokujesz, innych nie. Nie rozumiem też, przed czym blokowanie ma przestrzegać?
Blokowanie tematów w takich przypadkach tylko potwierdza twoją bezsilność na jakieś argumenty.
Natomiast odsuwa utratę reputacji. O to chodziło? O dyskusję na temat definicji repliki?
A z tymi żołnierskimi słowami to też trafiłeś jak kulą w płot. Nie takich słów nasłuchałem się w armii przez 20 lat :lol: .
Pozdrawiam i życzę więcej konsekwencji.