Ojejku wiec złamałem prawo ?
cóż za niefart :)
Ciekawe czy SKPO ma zgodę na zamieszczenie fotografii rewidowanego samochodu wraz z jego właścicielem ?
Obecnie szukamy włascicela owego kombika w celu udzielenia mu pomocy prawnej w złożeniu pozwu przeciwko konfidentom z SKPO
Tutaj apel: Jeżeli ktos zna osobe ze zdjęcia z radiowozem /
http://www.skpo.glubczyce.info/newses / to proszę o kontakt.
Więc by nie łamać prawa autorskiego do wizerunku Bartusia od Joanitów vel Rusłana z w/w strony usuwam fotkę z naszego forum :)
A tutaj możecie posłuchać szefa tej organizacji im Papki Morozowa :) jak pieje z zachwytu a zarazem skarży się, że Policja odesłała go z kwitkiem :)
Pierwsze nagranie:
http://www.radio.opole.pl/?kat=wiadomos ... j&id=41487
W drugim nagraniu słyszymy rzeczniczkę ? Policji, ktora opisuje zdarzenie :)
W trzecim nagraniu produkuje się wieszcz szkoły wrocławskiej M Bednarek, który bez dowodów nazywa legitymowanych poszukiwaczy złodziejami
Jako czwarta z kolei wypowiedziała się pani z muzeum, której tak naprawdę nie wiadomo o co chodzi :)
Na zakończenie podpis o nielegalnych działaniach poszukiwaczy, którym tak naprawdę nic nie udowodniono i którzy nie popełnili żadnego wykroczenia.
Ciekaw jestem kiedy wreszcie panowie policjanci wkurzą się na ekipe Papki Morozowa i dobiorą im się do skanerów policyjnych, którymi podsłuchują funkcjonariuszy ?
Na zakończenie dodam, iż dzisiejszy dzień bardzo pracowity zresztą, spędziłem w Nowej Cerekwi :)
Wróciłem cały i zdrowy choć nie ukrywałem się po krzakach. Porozmawiałem również z obywatelami tej zacnej miejscowości.
Ubolewają nad tym co się stało i twierdzą, że nad tą miejscowością ciąży jakaś klątwa bo wszyscy, którzy tu przyjada zaczynaja się kłócić.
Najpierw miejscowe moherowe berety wygryzły nowego księdza bo ponoc nie zatrudnił dotychczasowej gospodyni lecz wynajął do pracy młodsza panią a teraz ci archeolodzy, gdzie jeden drugiego wygryzł.
Co ciekawe to właśnie w ten sposób komentują cała ta historię.
Jak wrócę z Andrzejkowej imprezy to zamieszczę fotorelację z dzisiejszej wyprawy.
FDJ
Ps. Niestety ale Bartuś vel Rusłan nie zarobił swoich 2 punktów i medal poszedł w p...zdu jak by to okreslił Siara Siarzewski.