rysiu napisał(a):
witam wszystkich. jestem po przeszukaniu domu w którym aktualnie mieszkam i domu, w którym jestem zameldowany. Otóż po zgłoszeniu do WKZ tych fibul, oraz denarka rzymskiego(patrz artykuł wyżej), WKZ z panią Iwoną Kozerską na czele doszedł do wniosku ,że ukrywam najlepsze znaleziska z tamtego miejsca w domu. misiąc temu miałem przeszukanie domów. znaleziono rzymskie monety, tylko,że te które zakupiłem w lutym na portalu allegro, w sposób całkowicie legalny.w tej chwili jestem po przesłuchaniu na Policji, gdzie powiedziano mi,że owszem zakupiłem te rzymskie monety na allegro,bo to sprawdzili, ale mimo wszystko zostanie mi postawiony zarzut poszukiwań bez zezwolenia WKZ. i powiedzcie Panowie, czy Polska jest NORMALNYM KRAJEM???człowiek zgłasza stanowisko archeo, i jest za to szykanowany. może by tak poszykanować archeologów, co nie oddają bytowskich zabytków???????(vide - chachlikowski). jestem sfrustrowany.....aha, zabrano mi też mojego kochanego Tesoraka.
wulgaryzm. Znowu jacys nadgorliwcy. Rysiu, proszę o pilny kontakt. O tym wątku dowiedziałem się od zainteresowanych władz archeo, które mam nadzieję będą interweniować w tej sprawie.