Teraz jest wtorek, 16 września 2025, 23:28

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1757 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 114, 115, 116, 117, 118
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Chcą cenzurować i zmieniać naszą historię.
PostNapisane: wtorek, 16 września 2025, 14:08 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Jacek.Ant napisał(a):
Minęło kilka miesięcy od mojego postu o możliwych manipulacjach proniemieckich mediów w trakcie wyborów.
Niektórzy z forum twierdzili ,że skoro obecny prezydent nie wystąpił na drogę sądową w trybie wyborczym , który byłby rozpatrywany w trybie przyspieszonym przez sędziego przychylnego obecnej władzy, to pomówienia der onet ,są prawdziwe.
To może teraz jakiś wywód , dlaczego po wyborach der onet stara się jak najbardziej opóźnić proces z powództwa cywilnego ?
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... 9153&ei=25

Widze, że w głowie już sobie poukładałeś wszystko niezależnie od tego jaki by nie był wynik tego procesu. 1. Karol niewinny - brawo on! udowodnił kłamstwa der onet, w niezaleznym procesie sadowym!
2. Karol winny - proces był ustawiony przez sędziego przychylnego obecnej władzy. Karol - niewinny :lol:

Od razu zaznaczam, że ja nie wiem jaka jest prawda w tej sprawie. Ale Twoje podejście jest po prostu śmieszne, bo zawczasu jesteś już przygotowany na każdą ewentualność byleby Tylko nic nie zakłócało betonu twojego światopogladu. Każda rzecz jesteś w stanie sobie wytłumaczyć w taki spoób - ale też każdy kit jesteś w stanie przyjąć byleby tylko był zgodny z Twoją wiarą

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł: Re: Chcą cenzurować i zmieniać naszą historię.
PostNapisane: wtorek, 16 września 2025, 17:42 
Generał Broni
Generał Broni

canabis.dw napisał(a):
Jacek.Ant napisał(a):
Minęło kilka miesięcy od mojego postu o możliwych manipulacjach proniemieckich mediów w trakcie wyborów.
Niektórzy z forum twierdzili ,że skoro obecny prezydent nie wystąpił na drogę sądową w trybie wyborczym , który byłby rozpatrywany w trybie przyspieszonym przez sędziego przychylnego obecnej władzy, to pomówienia der onet ,są prawdziwe.
To może teraz jakiś wywód , dlaczego po wyborach der onet stara się jak najbardziej opóźnić proces z powództwa cywilnego ?
https://www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/po ... 9153&ei=25

Widze, że w głowie już sobie poukładałeś wszystko niezależnie od tego jaki by nie był wynik tego procesu. 1. Karol niewinny - brawo on! udowodnił kłamstwa der onet, w niezaleznym procesie sadowym!
2. Karol winny - proces był ustawiony przez sędziego przychylnego obecnej władzy. Karol - niewinny :lol:
Nie napisałem ,że jest winny czy nie . Zadałem pytanie czy ktoś potrafi racjonalnie wytłumaczyć postawę niemieckiego szmatławca.Przecież miał takich wiarygodnych świadków do procesu wyborczego , ale tylko w trybie wyborczym (powszechnie jest wiadome że sędziowie z wydziału rozpoznającego sprawy w trybie wyborczym zostali wymienieni przez Bodnara w 100%). Teraz kiedy sprawa ma się toczyć przy udziale świadków obu stron , w dodatku przez niekoniecznie usłużnego sędziego der onet nagle wymięka.
Swoją drogą jeśli by przegrał tą sprawę , to moim zdaniem ten niemiecki szmatławiec powinien dostać zakaz działania w Polsce.
Od razu zaznaczam, że ja nie wiem jaka jest prawda w tej sprawie. Ale Twoje podejście jest po prostu śmieszne, bo zawczasu jesteś już przygotowany na każdą ewentualność byleby Tylko nic nie zakłócało betonu twojego światopogladu. Każda rzecz jesteś w stanie sobie wytłumaczyć w taki spoób - ale też każdy kit jesteś w stanie przyjąć byleby tylko był zgodny z Twoją wiarą

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 1757 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 114, 115, 116, 117, 118

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]