darekoli napisał(a):
Już mi się nie chce patrzeć na tego pajaca.
Po 0,5 sek wyłączyłem.
frank napisał(a):
Gość ewidentnie nie nadaje się do wystąpień publicznych.
może nie jest bardzo medialny, może nie ma charyzmy jak Steve Jobs, ale jest jednym z nas i jest zdecydowanie po naszej stronie. Do tego jest aktywistą, nie jak 99,99% z nas, bo potrafimy tylko gadać i krytykować. Jak możesz darekoli opluwać kogoś, kto działa w naszym interesie i jest osobą zdecydowanie na poziomie?
Ludzie, to już ociera się o schizofrenię. Kim musi być osoba, która będzie miała prawo napisać/powiedzieć/zrobić coś w naszej sprawie by nie spotkała się z krytyką naszego środowiska? Dlaczego nie popieramy ludzi nam sprzyjających tylko szukamy dziury w całym?
powie coś p.Tołwiński - nazwiemy go 'pajacem',
powie coś jakikolwiek polityk - "Ma w dupie naszą sprawę i szuka tylko elektoratu"
powie ktoś zza granicy - "nie ma pojęcia o naszym kraju, żyje w swojej sielankowej rzeczywistości i nie może się wypowiedzieć na temat wykopków w PL"
powie coś człowiek z PL lub z tłumu: "a kto to w ogóle jest? Nie wie, co mówi? Ktoś go zna?"
powie coś ktoś z PZE - wyśmieją przeciwnicy PZE
powie ktoś z innej organizacji - wyśmieją go zwolennicy PZE
Powiedzcie mi, kto ma prawo powiedzieć coś ewidentnie w naszym interesie, by w końcu k.. WSZYSCY spojrzeli na to łaskawym okiem i ucieszyli się, że powstał jakiś kolejny sprzyjający nam news, bo takich mało?