Moje wpisy sa mocno akcentowane i przerysowujace czasami nad wyraz stan rzeczy natomiast jest to forma wyrazu, ekspresji oraz swoistej bezsilnosci i wyrazania emocji bo forum to rozmowa przeciez jak juz podkreslalem wielokrotnie ..
wciaz na forum panuje konwencja przywalania sobie jakimis "zdupexxami itd" i to naprawde nie jest potrzebne
Cytuj:
Mnie w Tobie i kilku osobach tutaj na forum przeraża jedynie uczepienie się tych "legalistów" jako odpowiedzialnych za całe zło..
w mojej ocenie (jesli chodzi o mnie) to nadinterpretacja albo pobiezne rozumienie..
Ze system jest chory wiadomo bylo od poczatku nawet bez wyroku dla naszego kolegi z forum czy najazdu na tank huntera i owszem mam wiele zastrzezen w kwestii swoistego utrwalania chorego systemu przez jego zabetonowanych zwolennikow i naprawde ciekaw jestem jaka jest reakja "legalistow kopiacych pod reke" z archeo na doniesienia typu postawienie zarzutow gosciowi z tank huntera
(przy okazji: wszystkie sugestie odnosnie jakiejs mojej niecheci do takiej formy realizacji pewnych projektow sa chybione, akurat ten kanal na you tube przemawia do mnie najbardziej w przeciwienstwie do bajek Odyna, lokowania produktow Sapera, paru innych szpanerow i tych pozostalych dwoch fabularnych tasiemcow telewizyjnych ale zeby nie wzniecac zazdrosci - kazdy ma swoj gust i nie mam zamiaru negowac kogos przez pryzmat budowy takiego a nie innego modelu biznesowego
Ja zyje w kapitalizmie od dawna i popieram wszelkie formy budowania niezaleznosci finansowej)
Nie jestem tez tylko napinaczem internetowym, dzialam w zakresie dostepnych zasobow i okolicznosci,
przykladowo :) poruszajac sie po Polsce z wykrywka (a jakze!) glosze zla nowine napotykanym poszukiwaczom, cierpliwie z wrodzona (i wyuczona) zdolnoscia do persfazji podkreslam wady przedpotopowych rozwiazan (mam na mysli potop socjalizmu) obowiazujacych w Polsce i kwieciscie pelnym zakresem faktow porownuje realia polskie z brytyjskimi w co drugim zdaniu trzezwiac znudzenie sluchaczy postacia pana G, ktory jak pokazalo zycie umie sie odnalezc doskonale w zabytkowym ustawodastwie.
Po drugiej stronie kanalu takze duzo rozmawiam min o jakosci sadownictwa interpretacjach bieglych sadowych i przenoszenia w wyobrazni tychze na grunt brytyjski.
Malo? Owszem, cos tam jeszcze robie ale to juz nie jest wiadomosc na forum.
Odnosnie niecheci do zorganizowanych, legalistow itd - prosze nie brac tego za atak lub probe recenzji dzialan ale PZE skupia chyba cos ponad trzydziesci stowarzyszen, tonacemu koledze rzucono ledwie kilkanascie kol ratunkowych to nawet nie po jednej osobie ze stowarzyszenia... kto w takiej sytuacji uwierzy, ze jestesmy jednoscia jako poszukiwacze? kto zaufa?
Musze tez napisac cos czego nie powinienem ale trudno, troche chaotycznie w tym wpisie bo nuda i pada za oknem a w wykrywce slychac jek spadajacego naladowania baterii..
Otoz w temacie zrzutki to chyba ja najwiecej dziobalem emocje forumowiczow chociaz jako przeciwnik "podajacych reke" archeo powinienem cieszyc sie chyba w ukryciu, jak sprawnie zostal obdarty ze zludzen
w jego naiwnosci..Nie nie ciesza mnie wpadki poszukiwaczy ani Mateusza ani Gniewkosia (skoro juz ich wymienialem) i mocno licze, ze ten pierwszy precedensowo wskaze sadownie zakres obowiazkow urzedniczyny, ktoremu zabraklo zdrowego rozsadku oraz czlowieczenstwa...
Przy okazji franka nie znam i nigdy nie poznalem osobiscie (na wypadek gdyby mnie zawineli )
:)