podlasiak napisał(a):
Noooo powiem może bardzo nie ładnie ale niech wyjdą z szałasów osoby które macie zrzeszone ? Gdzie one są ? te znaczki na czapkach z daszkiem czy też na ramieniu. Oczywiście szanuje wasze zaangażowanie, pracę i wkład ale niestety w tym kraju będzie wam ciężko, bo większość osób które zrzeszacie zapłaciła składkę i ma wywalone czeka na efekty... ale z emblematem PZŁ zdjęć na FB co nie miara. Tak więc życzę wam powodzenia, cierpliwości i realizacji celu.
Wiesz dlaczego tak ciężko jest coś zmienić? Dlatego, że nie okazujecie wsparcia jedynej tak naprawdę organizacji, która stara się coś zmienić dla nas wszystkich. Ty mi piszesz, że powinny wyjść z szałasu te osoby, które mamy zrzeszone, tymczasem mają one wywalone i czekają na efekty...a gdzie jest reszta poszukiwaczy? Też czekają na efekty i nawet nie chciało im się zapisać do PZE jako głos obywatela w danej sprawie, w swojej sprawie tak naprawdę....I ile to jest co niemiara
podlasiak? Ja ich widzę bardzo mało w całej masie poszukiwaczy.
No pytasz gdzie jest reszta poszukiwaczy ? to Ci odpowiem. Jest grupa ludzi i w tej grupie też jestem Ja które radzi sobie bez PZE. Załatwiam sobie pozwolenia, jeżdżę na wykopaliska jako wolontariusz. Radzę sobie choć czasem nie jest lekko. Kraj mamy jaki mamy tak jak i prawo. Proponuję wszystkich zrzeszonych zawezwać pod sejm a wyniesiecie tą tanc budę na kopach.