Lipek napisał(a):
świeżynka napisał(a):
To są metody stosowane przez bliźniaków, p. Macierewicza et consortes. Ciekawe do czego w tensposób dojdą ?
Może ich też ktoś w końcu "zdemaskuje" ? Oby jak najprędzej.
Super, argument na zasadzie "a u was biją Murzynów". Odwracanie kota ogonem :n Na kogo Ty i Tobie podobni by narzekali, gdyby nie było Kaczyńskich i Macierewicza? Coraz częściej mi się wydaje, że oni dla wielu pseudointelektualistów pełnią rolę wręcz terapeutyczną czy socjologiczną - wystarczy ciągle oskarżać ich o wszystko, wyśmiewać, poniżać, i automatycznie można sobie przypiąć etykietkę "trendy yntelektualysty i członka elyty" :1
Po pierwsze, guzik wiesz, na kogo ja narzekam.
Po drugie, w żadnym wypadku nie jestem intelektualistą, "intelektualistą", pseudointelektualistą itp "członkiem elyty",
a jedynie "ośmieliłem się" zaprotestować przeciw zawoalowanym sugestiom wobec prof. Bartoszewskiego,
a Ty poczułeś sie w obowiązku zaatakować, tylko przyjrzyj się moim postom, czy narzekałem i oskarżałem ?
Po prostu, jeżeli ktoś ustawia mnie w jednym szeregu z ZOMO-wcami tylko dlatego, że nie popieram jego
ugrupowania, to nigdy uznania w moich oczach nie znajdzie (podobnie jak Ci, którzy nazywają mnie tchórzem moralnym, z racji tego, że nie mam ochoty pluć na czyjś grób, choćby był mordercą),
choćby nie wiem jak sie kajał i przepraszał. AMEN.
I skończmy tę próżną dyskusję, bo do niczego dobrego nie dojdziemy.