FDJ napisał(a):
Co będzie jeśli .... ?
A co będzie jesli nic nie zrobimy ?
Powtórzę jeszcze raz złodzieje, rabusie, przestepcy i hieny cmentarne
Skoro mało jeszcze wam obelg i dowodów tego co sie wokół nas dzieje mogę jeszcze dorzucić cos ekstra !!!
Np Nabijacze statystyk policyjnych, frajerzy ...
Poczytajcie trochę jak to jest w Czechach /niedawno był zlot relacja na Odkrywcy/
Jak jest na Łotwie, Litwie, Ukrainie czy Słowacji.
Po co przytaczać Anglię ?
Jezeli uważacie, że lepiej byc stadem baranów idących na rzeź to wasza sprawa.
Osobiście nie mam problemów z uzyskiwaniem pozwoleń tylko inaczej sobie wyobrażałem naszą przyszłość w ramach współpracy.
Mi ochłapy nie wystarczają
A Wam konsumenci spod pańskiego stołu ?
No to koledze nerwy lekko puściły :(
,,,"A co będzie jesli nic nie zrobimy ?.".............. czasami niefortunne działanie przynosi więcej szkody niż pożytku
,,,"Skoro mało jeszcze wam obelg i dowodów tego co sie wokół nas dzieje mogę jeszcze dorzucić cos ekstra !!!" .......... proszę ... nie strasz...
,,,"Nabijacze statystyk policyjnych, frajerzy" ...hmmm... margines na którym policaje nabijają statystyki ..pijanych dziadków na rowerach im brakuje wiec szukają innych osłów...
,,,Poczytajcie trochę jak to jest w Czechach /niedawno był zlot relacja na Odkrywcy/
Jak jest na Łotwie, Litwie, Ukrainie czy Słowacji.
Po co przytaczać Anglię ?..................dla nas nieosiągalny pułap.. nie tylko w temacie eksploracji... w każdej innej dziedzinie jesteśmy 100 lat za nimi...i to się nie zmieni...
,,,Jezeli uważacie, że lepiej byc stadem baranów idących na rzeź to wasza sprawa......... :( bez przesady..
,,,,Osobiście nie mam problemów z uzyskiwaniem pozwoleń tylko inaczej sobie wyobrażałem naszą przyszłość w ramach współpracy.
Mi ochłapy nie wystarczają
A Wam konsumenci spod pańskiego stołu ? ............ :cop heh ....dziwna argumentacja ....... bardzo ......
PS.
wiem , że kolega mnie już nie lubi.... trudno... ale jako TYPOWY POLSKI MALKONTENT ...mam takie a nie inne zdanie
pozdrawiam