społecznik_61 napisał(a):
1 - Ja czegoś tu nie rozumiem?
2 - Wasza nie legalna działalność przynosi wiecej zła niż kożyści.
3 - Wykopujecie i sprzedajcie, jeżeli nie całość to część tego co znajdziecie.
4 - Ja osobiście jestem nadal za całkowitym zakazem prowadzenia nielegalnych i jakże rabunkowych wykopalisk.
5 - Mam też nadzieje, że nigdy nikt nie zmieni ani ustawy o broni i amunicji na waszą kożyść (chce aby wszyscy obywatele naszego kraju mogli spokojnie chodzić po ulicy) a tym bardziej nikt nie zmieni ustawy o ochronie zabytków.
ad 1 - O co pytasz, człowieku ? Jak nie potrafisz pisać po polsku, to proponuję korepetycje w zakresie klas I - III.
ad 2 - jak wyżej
ad 3 - Jakie wykopujecie i sprzedajecie złapałeś kogoś na wykopywaniu lub sprzedaży?Jak nie, to
uważaj, bo możemy się w sądzie spotkać, a to nie będzie dla ciebie przyjemne.
ad4 - A kogo obchodzi (prócz ciebie samego) za czym obstajesz ????????????????
ad 5 - Świat sie zmienia i nikt tego nie jest w stanie zatrzymać. Ani ta pani ani ty. Na szczęście.
Te ustawy się zmienią, może nie tak szybko, jak byśmy sobie życzyli, ale się zmienią, a ty razem z ta panią
będziecie tylko wrzeszczeć i tupać nogami i nikogo to nie wzruszy.
I masz szczęście, że chowasz się za kompem, bo gdybyś kogoś z nas spotkał w realu, to miałbyś
zapewnione dłuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuugie wakacje w białych pomieszczeniach. Pewnie masz
kompleksy jak stąd do Meksyku i jara cię, że możesz spowodować, że choć w wirtualnej rzeczywistości
ktoś zwraca na ciebie uwagę. Długo moczyłeś się w dzieciństwie ? Pewnie płeć przeciwna jest też twoim
zapiekłym wrogiem, bo jesteś mało atrakcyjnym osobnikiem. A przy klawiaturze, owszem, sprawiasz
wrażenie ...... nadętego gamonia, nikogo więcej.