frank napisał(a):
Zaklepane miejscówki, łomot, policja. W 2015r. pewnie były to szokujące epizody, dzisiaj to standardowa praktyka działania wielu stowarzyszeń.
25 sie 2015, morfeusz27, szef stowarzyszenia "Przedmoście":
https://poszukiwanieskarbow.com/forum/viewtopic.php?f=34&t=156469&p=994213Cytuj:
miejscówka jest zaklepana w trakcie badania, dlaczego chodzi w nocy no i proszę o pokazanie zgody właściciela
Cytuj:
Możesz mnie nazwać ormowcem, ale jak takiego nocnego huntera złapię, to najpierw łomot a potem na 997 i tyle.
Frank ostatnie cytat -zdanie wyrwane z kontekstu , łomot i telefon dotyczył rycia na cmentarzu to cała wypowiedź:
"Pytanie za 100 punktów - po co chodzić w nocy ? dwa rozwiązania jedni lubią bo spokój i cisza ( tych popieram ) a drudzy najzwyklej "szabrują" i nie pisz mi Jacku że to jest OK, piana poszła bu Ci z ust jakby Ci taki baran przyjechał w nocy na jeden cmentarz ewangelicki i nakopał 23 dołki.... Możesz mnie nazwać ormowcem, ale jak takiego nocnego huntera złapię, to najpierw łomot a potem na 997 i tyle. Moja propozycja wróćmy do tematu, niepotrzebnie wywołałem tą dyskusję :)"