prymek napisał(a):
mnie ta krytyka i złośliwości zaskoczyła , normalnie jestem w szoku , jak można tak pozytywną jednostkę w ten sposób oblać pomyjami , jestem pewien że facet wiele zrobił dla popularyzacji naszego hobby a wy się czepiacie każdej pierdoły normalnie szok , pato -streamer ? chyba was powaliło , zasada prosta - nie podoba mi się nie oglądam i wszytsko w temacie. Zeby było jasne nie znam człowieka i nie mam z nim kontaktów bizesowych .
Całkowicie się z Tobą zgadzam!
Ja mam wrażenie, że najbardziej niektórych przysłowiowa dupka boli, ze koleś rzucił normalną pracę i postanowił poświęcić się swojemu hobby. Jeździ sobie po Europie, skromnie żyje i próbuje czerpać frajdę z tej pasji. Ciągle powtarza, że takie zycie nie jest łatwe, spotyka się z innymi poszukiwaczami i dodatkowo pokazuje co można ciekawego znaleźć. Regularnie powtarza by śledzić prawo w danym kraju i tez jego przestrzegać. Nawet jakiś czas temu rozdzielił na dwa kanały życie "kamperowe" od samego poszukiwania skarbów by widzowie, mogli sami wybrać co chcą oglądać.