mirek napisał(a):
Ale Jacek ma rację - nasze nazwiska są znane, więc niewiele mamy do stracenia. Ale Ty się czekson tak nie kamufluj, bo jakby poszukać to można i Twoje nazwisko i nr konta tu znaleźć :) :piwo
He,he to nie mój numer konta był :) co do nazwiska też nie znajdziesz tutaj wzmianki o nim :P
Dario napisał(a):
No właśnie czekson ( tommycolins ) - brzydkie masz pan negatywy - oj brzydkie - hehe - nie bierz tego osobiście :1
Nick do poczty ,dawno temu wziął się od imienia i nazwiska bohatera gry Medal of Honor Pacific Assault,co do zdjęć to można mnie rozpoznać ;)
IP bezpośredni do mnie nie istnieje,net zaciągany z darmowego udostępnienia przez radiówkę :P żadnych danych dotyczących mnie czyli odbiorcy :D
MKF napisał(a):
Mnie zastanawia to zdanie:
Soso napisał(a):
Będzie zapewne jeszcze gorzej, ponieważ rozpoczęta kampania w mediach ma uzmysłowić społeczeństwu, że to co robicie to łamanie prawa.
No właśnie dosyć interesujące zdanie , czy to tylko takie straszenie aby czytający według pana Soso, pomyślał w ten sposób - ojeje to ja już nie będę szukał i w ogóle zajmę się zbieraniem znaczków....albo kubków...albo znaczące - nie mam żadnych argumentów i nic do powiedzenia to wybiorę najprostszą drogę wypowiedzi czyli zastraszanie ?
A nawet jeśli wyjdzie taka kampania,to kto na nią da pieniądze ? Dobra kampania to dobra psychologia reklamy i marketingu ,czyli co będą hasła archeo nie dla idiotów ?
I pokazane jak archeo trzymając w czerwonej ;) siatce wykrywacz wali nim o ziemie i skacze po nim :D
Schodząc już na poważnie do tej wypowiedzi,jeśli tak będzie to tylko oznacza ,że betonowych umysłów w polsce Ci u nas dostatek.
Pozdr. :piwo :piwo :piwo