zdzicho napisał(a):
hajtman napisał(a):
zdzicho napisał(a):
Od decyzji można się zawsze odwołać do sądu.Nie toczmy niepotrzebnej dyskusji.Takie jest prawo.Cło płaci się na całym świecie.Kto prawo łamie musi mieć świadomość konsekwencji.
Zdzicho, słuchać Waści hadko :ups: Ten Twój smrodek dydaktyczny,prawie w każdym Twoim poście ,nas dobija :n
Kolega,który założył ten watek ,chciał ukazać następny,niebywały sukces polskich służb celnych przemytu,jak to nazwał :"gównoblaszek"I o tym jest temat,jak z niczego, robi się wielkie HALO,a nie czy płacić cło,czy też nie :ups:
Celnik nie jest od interpretacji prawa,a od stosowania prawa.Nie ma znaczenia ilość bądż wartość towaru który bez zgłoszenia ktoś przez granicę przewieżć próbuje.Co do części Twojego postu na mój temat,to nie odpowiem pięknym za nadobne.Mamusia mnie uczyła,aby przykrości ludziom nie robić. :pa
Regulamin forum:
4) Nietolerowane jest niestosowne i obraźliwe zachowanie wobec innych forumowiczów,
A czymże to Dobrodzieju,tak Cię uraziłem,ba nawet obraziłem :roll: :oops:
Tym,że jak zwykle piszesz nie na temat?
Tym,że takiemu Wielkiemu Mentorowi I Moraliście,jak TY zwróciłem uwagę? :D
W uzupełnieniu podaję,że
Moralista to człowiek, który nieproszony lubi doradzać innym głosząc przy tym rzeczy oczywiste, jak te Twoje bardzo odkrywcze,złote myśli cyt."
Od decyzji można się zawsze odwołać do sądu.Nie toczmy niepotrzebnej dyskusji.Takie jest prawo.Cło płaci się na całym świecie.Kto prawo łamie musi mieć świadomość konsekwencji."op cit. :h :jump
A tu pkt.z Regulaminu Forum dla Ciebie ,Złotousty
5. Pisząc nową wiadomość - sprawdź czy wnosi ona coś do dyskusji oraz czy nie odbiega ona od tematu wątku.Nie chce mi się już z Tobą,przekomarzać,ale jak nadal chcesz wychowywać i uczyć, lubisz wyzwania w typie "Orka na ugorze"to proponuję Onet.pl. czy Wp.pl . Tam zanieś "kaganek oświaty".Będzie to wyzwanie, na miarę Twoich sił i marzeń :666