Teraz jest czwartek, 5 grudnia 2024, 06:49

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Regulamin działu

Kliknij, aby przejrzeć regulamin

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 987 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 66  Następna strona
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: Chcą cenzurować i zmieniać naszą historię.
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 12:36 
Specjalista
Specjalista

frank napisał(a):
Z każdego wątku lewackie oszołomy zrobią bagno :n
Co tu na forum robi zdzicho? W żadnym konkretnym wątku się już nie udziela, wrócił by lać tu wyłącznie swoje lewackie propagandowe gówno i upajać się frontowymi osiągnięciami ruskich. :n

Co na tym forum robi frank, który w każdym możliwym wątku sieje głupoty i propagandę pisowską?
zdzicho by się w różnych wątkach nie wypowiadał gdyby nie frank ze swoimi wypocinami. Ktoś musi pisać jak jest, a nie jak frank by chciał, a że franka to uwiera, to mnie nie dziwi. :h

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 14:32 
Specjalista
Specjalista

I jeszcze jedno. Kiedy ja tutaj na forum trafiłem w lutym 2011 roku nie było tu franka i jemu podobnych hejterów. Byli za to prawdziwi poszukiwacze z ogromną wiedzą historyczną, byli archeolodzy, zaglądali wybitni polscy numizmatycy, wszyscy chętni do dzielenia się swoją ogromną wiedzą. Jakie fantastyczne, liczące wiele stron dyskusje się tutaj toczyły, które przynosiły chlubę temu forum. Gdzie są dzisiaj ci wszyscy ludzie? Uciekli przed takimi jak frank, którzy nie mają żadnej wiedzy, ale usta pełne jadu. Uciekli przed brakiem szacunku, wyzwiskami, brakiem tolerancji dla różnych poglądów. Pobyt na forum ma być przyjemnością, rozmową z innymi pasjonatami, zdobywaniem nowych doświadczeń i wiedzy. Jest taki? Jak szukacie informacji o znalezionej monecie, to pójdziecie do takich jak frank, czy do autora katalogu, artykułu, znawcy?
Po co ludzie z dorobkiem, autorytetem mają tutaj zaglądać? Banda hejterów niszczy to forum. Nie jest prawdą, że ludzie boją się pokazywać monety, bo wystarczy zajrzeć do grup na fejsie, ale tam nikt ekspertów nie wyzywa, forum TPZN daje radę, ale tam chamstwo i prostactwo jest tępione w zarodku i tacy jak frank nie mają tam racji bytu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 14:43 
Generał Broni
Generał Broni

Ostrzeżenia: 1
Więc co tu robi ekspert i wielbiciel ruskich onuc? To jest forum poszukiwaczy i detektorystów, a nie jesteś ani jednym ani drugim. Na forum zawsze się wyróżniałeś, bo broniłeś archeobetonu i występowałeś przeciwko detektorystom. :n :666
To jest wątek "Chcą cenzurować i zmieniać naszą historię" i wypad stąd z tym chamskim szlamem. :666

Widzę, że końcu ruszyłeś dupę w wątku o boratynkach o których masz pojęcie i tego się trzymaj i nie zaśmiecaj innym wątku. :za

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 15:27 
Porucznik
Porucznik

Wypij meliskę bo nadciśnienie w piśmie już widać.
Gdyby był miłośnikiem onuc to bronił by zaciekle pisiorów.
Wszak nikt inny nie zrobił tak wiele dla ruskich jak rządy tej partii z Macierewiczem na czele.
Ostatnio pojawiły się silne pogłoski że jest on matrioszką, ciekawe co zrobił z dokumentami wyniesionymi z WSI.
A może dlaczego Polska nie ma tarczy antyrakietowej, czyżby jej powstanie było tak niewygodne Rosjanom że nakazali swojemu Antoniemu projekt uwalić?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 16:17 
Pułkownik
Pułkownik

Wystarczy tej ruskiej propagandy. Sio! frank ma racje.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 18:45 
Specjalista
Specjalista

frank napisał(a):
Więc co tu robi ekspert i wielbiciel ruskich onuc? To jest forum poszukiwaczy i detektorystów, a nie jesteś ani jednym ani drugim. Na forum zawsze się wyróżniałeś, bo broniłeś archeobetonu i występowałeś przeciwko detektorystom. :n :666
To jest wątek "Chcą cenzurować i zmieniać naszą historię" i wypad stąd z tym chamskim szlamem. :666
Widzę, że końcu ruszyłeś dupę w wątku o boratynkach o których masz pojęcie i tego się trzymaj i nie zaśmiecaj innym wątku. :za

Zabolało? Ma boleć. :D
Jak ja rejestrowałem się na tym forum, to na stronie głównej widniało zaproszenie nie tylko dla poszukiwaczy skarbów, ale i dla kolekcjonerów, numizmatyków, archeologów i wszystkich interesujących się historią. Co tutaj więc robi nieuk i pisowski propagandzista? To ty zamulasz forum pisowskim szlamem, a ten i podobne wątki, które założyłeś są tego dobitnym przykładem.To twoje chamstwo bije po oczach/ ruska onuca, ruszyłeś dupę, archeobeton/. Twój móżdżek nie pojmuje, że ludzie mają różne poglądy i z poglądami można i trzeba polemizować, ale ludzi nie można obrażać i kłamać na ich temat. Ci, których nazywasz archeobetonem, to ludzie z tytułami naukowymi, którzy mają wielkie zasługi dla poznania historii Polski, a ty ich opluwasz tylko dlatego, że mają inne zdanie niż ty. Cała Europa jest archeobetoniarska, bo nie pozwala kopać kto chce i gdzie chce. Frank wie lepiej. Nie każdy z wykrywaczem jest detektorystą. Ci, którzy rozkradają stanowiska archeologiczne, groby, idą z wykrywaczem "na urobek po zarobek", to wandale i złodzieje, a nie detektoryści pasjonaci. Zawsze byłem i będę przeciwko takim ludziom, bo niszczą ślady naszej przeszłości i zubożają wiedzę o naszej przeszłości.
Ilu detektorystom pomogłem, to ja wiem i ci, którym pomogłem. Jeden z moich artykułów posłużył PZE w obronie jakiegoś pasjonata. A ty? Tylko pluć na ludzi potrafisz pisowska skarpeto :D
Ja tu jestem, aby tacy jak ty nie zakłamywali przeszłości, bo dla kogo mam pisać o monetach, skoro tu już nikogo zainteresowanego nie ma?
Nie uprawiaj propagandy pisowskiej, nie kłam, nie obrażaj ludzi, nie wypisuj bzdur jako o tym ostatnio, że Francja wraca do węgla, to nie będę się odzywał.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 18:50 
Generał Broni
Generał Broni

Ostrzeżenia: 1
zdzicho napisał(a):
Ja tu jestem, aby tacy jak ty nie zakłamywali przeszłości

:roll: stary komuch, były politruk chce nas chronić przed zakłamywaniem historii. :lol:

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 20:16 
Pułkownik
Pułkownik

Zwykly nudziarz.. i nic dziwnego, ze forum to cle jego zycie, juz pisalem w kilku watkach, ze wszystko zasmieci i zmieni forum w blog, i nie pomylilem sie. Z watku gdzie aplogeta ruSSkiego miru dokazuje zrezygnowalem.. Trzy lata czytania o ruSSkich zwyciestwach nie jest dla mnie strawne..
Ale widze, ze jeden watek to malo..
Nie jestem za cenzura, ani za urabianiem przeszlosci a tym bardziej falszowaniem terazniejszosci.
W innym watku dokazywal odnosci PiSowskiego lamania prawa okazywanego nieudzielaniem mozliwosci skladania wnioskow o wizy przez skoczkow z Afryki, z ktorych niektorzy wciaz maja odciski od kalacha niewyleczone i dzis kiedy obecny rzad oficjalnie oglosil wstrzymanie wydawania wiz plywajacym tygodniami wzdluz rzeki zamillkl tak jakby mu upadla na ziemie i pekla jego winylowa jeszcze plyta z komunistyczna demagogia..

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 22:39 
Pułkownik
Pułkownik

Antonior napisał(a):
Wypij meliskę bo nadciśnienie w piśmie już widać.
Gdyby był miłośnikiem onuc to bronił by zaciekle pisiorów.
Wszak nikt inny nie zrobił tak wiele dla ruskich jak rządy tej partii z Macierewiczem na czele.
Ostatnio pojawiły się silne pogłoski że jest on matrioszką, ciekawe co zrobił z dokumentami wyniesionymi z WSI.
A może dlaczego Polska nie ma tarczy antyrakietowej, czyżby jej powstanie było tak niewygodne Rosjanom że nakazali swojemu Antoniemu projekt uwalić?

Łykaj pelikan papkę, łykaj :)
A słyszałeś "silne pogłoski", że jest również nieślubnym bratem Osamy bin Ladena ?

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 22:48 
Specjalista
Specjalista

frank napisał(a):
zdzicho napisał(a):
Ja tu jestem, aby tacy jak ty nie zakłamywali przeszłości

:roll: stary komuch, były politruk chce nas chronić przed zakłamywaniem historii. :lol:

frank w pełnej krasie. :h Też będziesz stary. Dopisz resztę z mojej stopki poniżej chodząca kulturo.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 23:09 
Specjalista
Specjalista

nomennescio napisał(a):
Z watku gdzie aplogeta ruSSkiego miru dokazuje zrezygnowalem.. Trzy lata czytania o ruSSkich zwyciestwach nie jest dla mnie strawne..

Zrezygnowałeś, bo ci czytelnicy dali do zrozumienia / nie ja/ żebyś się wyniósł.
Poszukaj może gdzieś piszą o ukraińskich zwycięstwach.
Cytuj:
W innym watku dokazywal odnosci PiSowskiego lamania prawa

Dodaj, ze wszystkie wyroki sądów potwierdzają moją opinię
Cytuj:
dzis kiedy obecny rzad oficjalnie oglosil wstrzymanie wydawania wiz/.../pekla jego winylowa jeszcze plyta z komunistyczna demagogia..

Znowu wszystko pokręciłeś. Co mają wizy do uchodźców wojennych? Uchodźcy ubiegają się o ochronę międzynarodową i azyl, a nie o wizy. Doucz się.
Nowa strategia wizowa jest po to, aby nie było takiego bałaganu z wizami jak za PiS. Będę surowe kryteria dla rzeczywiście potrzebnych pracowników i dla rzeczywiście chcących w Polsce studiować, a nie do "studentów" po 3 klasach szkoły podstawowej.
Rząd zaproponował wstrzymanie prawa do azylu, co zresztą poparła UE, bo przed Polską zrobiła to Finlandia. Nic nie pękło, bo odnosić się można nie do zapowiedzi, a do ustanowionego prawa, a tego jeszcze nie ma krętaczu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: sobota, 2 listopada 2024, 23:24 
Kapitan
Kapitan

Ruskie czy Ukraińskie jedna mętalnośc jedna sicz jak jeszcze tego ktoś nie pojmuje to nich minie trochę czasu ..;)

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 3 listopada 2024, 00:08 
Specjalista
Specjalista

arkona napisał(a):
Ruskie czy Ukraińskie jedna mętalnośc jedna sicz jak jeszcze tego ktoś nie pojmuje to nich minie trochę czasu ..;)

Dokładnie tak. Od początku wojny piszę, że oba kraje są Polsce wrogie, a ta wojna to wojna braci w wierze, kulturze i mentalności. Jedni warci drugich.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 3 listopada 2024, 00:24 
Pułkownik
Pułkownik

male sprostowanie, w poprzedniej wypowiedzi chodzilo mi o wnioski o azyl (o wizy tez ale skrocilem wypowiedz bo nie chcialem toczyc batalii i nieopacznie zostal kontekst azylu sklejony ze slowem wizy.) przegapilem ale nie wazne bo to inny watek jest od tego.
Watek wojenny tez nie jest tu ale nadmienie, ze nie maja znaczenia oceny krajow, znaczenie ma kto kogo napadl, jakie to ma reperkusje i jakie wywoluje skutki i co bedzie gdy jego napasc zakonczy sie podbojem.. Czekam co wtedy napiszecie i skad..
A teraz raz jeszcze sio!

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: niedziela, 3 listopada 2024, 07:58 
Porucznik
Porucznik

Beryl ja Ci napisałem konkretne rzeczy a Ty tak swoje.
Tak samo pewnie nie prawdą było włamanie do komórki kontr wywiadu NATO.
A żeby było ciekawiej akcję prowadził Misiewicz.
Którego później się pozbyli bo okazało się że nie ma należytego wykształcenia do stanowiska na które go Macierewicz powołał(ciekawe czy był w typie)
Pisdowce oskarżyli i odwołali ileś osób z tego centrum.
Wszyscy zostali uniewinnieni, dostali odszkodowania z naszych podatków i zostali ładnie publicznie przeproszeni.

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 987 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1 ... 58, 59, 60, 61, 62, 63, 64 ... 66  Następna strona

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]