|
racja ;)
ale największa racja to motocyklista z doświadczeniem i mózgiem to jest chyba bezpieczniejsze od bachora na cbr 865821039, czy jeszcze jakiej pojemności
a kolekcje,kolekcjonerzy i "kolekcjonerzy" hmm...
tak w sumie jestem ciekaw co można legalnie zbierać skoro do wszystkiego da się znaleźć paragraf
rozumiem rozróżnienie "kolekcjonera" z kałachem i 3 magami od kolekcjonera z Mauserem przewierconym i mnóstwem złomu przewierconego
media rozpylając takie tematy szkodą kolekcjonerom,już nie raz miałem pytania ,a jak tam z bronią itp... ja mowie od 2 do 8 zależny od prokuratora i niech się ode mnie odczepią
zbieram mundury lwp nie są niebezpieczne nie da się z nimi nic zrobić złego innemu
czekam na jakiś piękny dzień jak naprawdę wejdzie ktoś do rządu,myślący,
bo mądrych mamy wielu ,ale myśleć żaden nie chce
trzeba coś z tym zrobić;wg mnie naprawdę przewiercone monolity z którymi nic nie można zrobić ,jedyne co to chyba rzucić w kogoś ..(a rzucać można wszystkim krzesłem tez,dobrze ze krzeseł nie zakazują)..by naprawdę ładnie wyglądały,kasa była by z tego i dla państwa
szukają pieniędzy tam gidze nie trzeba,złapią jednego ,zrobią smród zabiorą jakiegoś grata ,grat zaginie ,i tak nic nie udowodnią bo to kawał pręta
a smród pozostanie
bo potem nikt z tych gazeciarzy nie napisze ze no ok on jest czysty ,fałszywy alarm nie był powiązany z alkaidą
jestem ciekaw ilu jeszcze musi być zamkniętych kolekcjonerów i "kolekcjonerów" zanim ruszymy sie,
my ,bo to nie chodzi tylko o bron,pal to licho,ale wszystko
bo to od nas zależny,jak będziemy chodzić na wybory,i ciskać tych których wybieramy
w końcu to dzięki naszym glosom ten ktoś bierze kasę,wiec niech chociaż spełnia to co obiecał
a jak jest?
sami widzimy,
dlatego przed wyborami trzeba chodzić na spotkania i ciskać ich za gardło, i po wyborach ich ciskać
bo jeśli ja go wybiorę i kilku powiedzmy innych to sory prawie jak pracodawcy jesteśmy
dobra już będę grzeczny
rozpisałem się ,nie miało być na tyle :D
:piwo :piwo :piwo
(dopisek po czasie uspokojenia się)
oczywiście jestem anty wszelkim "bombowym" kopaczom "saperom" i innym "specom" takiej maści
|