|
monio napisal;Nerwus ,........tak a pro po ,.............
tacy jak Ci dwaj to nie nowina , od końca wojny byli , są i będą ,Ci co na własne życzenie wysadzili się w powietrze i nic tego nie zmieni , do niektórych po prostu nie docierają proste zasady , myślą że są ponad to ........
no a Ci idioci co brawurową jazdą , na własne życzenie codziennie giną , rozbijają się na Polskich drogach , co powiesz o nich ......czemu nie ostrzegasz ich , więcej ginie dziś ludzi od niewypałów , niewybuchów czy w wypadkach ????
Kolego masz tyle lat ile masz a zadales dziwne pytanie wprowadzajac wiecej zamieszania swoim postem niz ja ostrzezeniem.Nie ostrzegam kierowcow tu bo po prostu to formu jest w innym temacie.Dotyczy nas a nie uczestnilow ruchu.Nie mow,ze chodzac po lasach ani razu nie znalazles wybuchowych znalezisk.Co z tym zrobiles twoja nie moja sprawa.Wydaje mi sie iz tacy jak ja,TY i inni w naszym wieku powinni naszych mlodszych kolegow troszke wyczulac na ta sprawe.Jezeli moj post cie zdenerwowal to proste omijaj moja wypowiedz i nie dyskutujmy na temat nie dotyczacy postu.Mimo wszystko pozdrawiam Cie milo i sciskam dlon,Darz dol :piwo
|