Piszesz
hubal, że zostałeś sprowokowany ale sądząc po sposobie pisania...
hubal10 napisał(a):
... Dobrze że przeczesałem dokładnie jeziorka w mojej okolicy w dobrym czasie.
B+
Teraz to mogą najwyżej znaleźć zagubiony kapsel. :lol:
... to raczej kolega
icki został sprowokowany "tonem" Twojej wypowiedzi ironicznie nazywając Ciebie mistrzem.
Nie dziwię się z resztą ponieważ nie tylko on ją tak odebrał a Twój następny post napisany w podobnej "tonacji"...
hubal10 napisał(a):
... Tak na marginesie to dbając o zdrowie psychiczne i fizyczne Kolegów eksploratorów wrzuciłem fanty tylko z jednego kąpieliska. :666 ...
... jest tylko tego potwierdzeniem.
rufa nie zostaje oczywiście w swoich wypowiedziach w tyle...
rufa napisał(a):
... moje zdjęcia,będą w ich marzeniach sennych,a niech tam-życzę im miłych snów.
a
Skuti sprawnie podsyca ogień...
Skuti napisał(a):
... marzenia marzeniami, gorzej jak ci co je mają spróbują je zrealizować i zderzą się z rzeczywistością i pustymi przekopanymi kąpieliskami :) ...
Myślę
KrisssK, że nad Twoim pytaniem co do mądrowania się nie ma się co zastanawiać... to tak jak w całym społeczeństwie są różne osobowości
hubal10 napisał(a):
... będę się tym chwalił.
Między innymi po to zostały stworzone fora internetowe...
... może i tak ale nie zawsze przynosi to pozytywny rezultat i jak jeszcze tego nie rozumiesz to na pewno przyjdzie to z czasem.
To co pokazują zdjęcia, na ludziach, którzy już jakiś czas spędzają w ten sposób swój czas nie powinny robić żadnego wrażenia i są chyba tylko po to by u "młodzieży" wzbudzić niezdrowe emocje, które naprawdę nie są potrzebne. Wątki typu
200 Monet w 1,5 godzinki,
Moje Fanty w 2 Godzinki Po Obiadku czy też
15 Minut Przed Domkiem są już znane z "normalnego" terenu, zawsze kończyły się tak samo a teraz widzę powoli wkraczają tutaj...
Nie wiem po co to wszystko?...
... ja uciekłem z pól i lasów, nad wodą szukając ciszy i spokoju a tu czytam o przypadkach wypraszania z wody. Myślę, że dzięki niektórym, takich przypadków będzie coraz więcej a sympatycznego spędzania czasu coraz mniej... no ale przecież z góry wiadomo, że nie może być inaczej!
A wracając do prowokacji największą jest tytuł tego wątku i nie wiem czemu takowe mają służyć choć nie ukrywam, że czasem czytam je z rozbawieniem choć w sumie to smutne przecież.
Więcej rozsądku i rozwagi a mniej będzie walki, pogoni, zawiści i zazdrości a nad wodą przyjemniej