Dzień dobry,
Po wielu sezonach nadszedł czas na zmianę.
Trochę ciężko sprzedać moją optimę pieszczotliwie przezywaną "R2D2", ale ostatnio kurzy się w garażu nieużywana.
Konstrukcja jest doskonale znana od kilku lat.
Mój egzemplarz jest dobrze doposażony:
Do dyspozycji mamy dwie cewki CC 23 oraz 28 DD, pierwsza fajna na śmietnikach/ leśnych chaszczach, druga idealna na pola.
Doposażony w słuchawki MINELAB KOSS UR.30 - bardzo fajnie separują od świata zewnętrznego. Słuchawki są stereo bez przerobionego wtyku pod mono z Rutusa - wtyczki nie wciskam do końca w gnieździe i działają na oba kanały
Sprzęt od nowości w pokrowcach.
Do cewki CC dorobiłem osłony otworów, dzięki czemu jest stabilniejszy w mokrej trawie.
Cewka DD dokupiona była dodatkowo w miejsce po sprzedanej 23 DD, Cewka 28DD była wymieniana na gwarancji na nową
Dorzucam 6szt akumulatorków Panasonic Eneloop w bdb stanie.
O sprzęt dbałem, nie rzucałem nim. Nikt oprócz mnie z nim nie chodził i nie dotykał (moje córki się na niego czają

Był raz na serwisie - wtyk od słuchawek został w gnieździe.
Sprzęt ma już kilka lat. Są niewielkie luzy na sztycy, luzuje się też wyświetlacz - trzeba go wkleić na nowo. Więcej wad nie ma.
Mam od niego jeszcze oryginalny karton i folie.
Preferuję odbiór osobisty, ale mogę też wysłać za pobraniem po wpłacie na konto kosztów przesyłki - zabezpieczenie przed nieodebraniem paczki
Cena za wszystko z przesyłką kurierską 1300.
Kontakt PW lub 502744095
Pozdrawiam
Adam