Teraz jest środa, 23 lipca 2025, 01:01

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2
Autor Wiadomość
 Tytuł: Re: jadę nad morze
PostNapisane: poniedziałek, 5 sierpnia 2013, 21:45 
Generał Broni
Generał Broni

ja dzisiaj będąc drugi dzień w Świnoujściu...bardziej od strony zachodniej, podszedł do mnie dzidziunio w białej czapeczce z kanarkiem z zadziorną miną i z pretensją zapytał... a ma pan pozwolenie na kopanie, bo ja mam i mogę pokazać i udawał że zaczął je wyciągać, ja powiedziałem że pozwolenie nie jest potrzebne i poszedłem dalej a on... TAAK, TO ZADZWONIĘ GDZIE TRZEBA I PPRZYJADĄ, chodziłem jeszcze pół godziny i nic

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 12 sierpnia 2013, 18:21 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

Wróciłem z Grzybowa i faktycznie nikt się mnie i czepiał .Pierwszy raz wyszedłem późnym wieczorem spotkałem pana ,<z kanarkiem takim jak mój >,który posiada pensjonat
w Grzybowie ,bardzo miły gość zaprasza chętnie do siebie i na wspólne poszukiwania zna kilka różnych fajnych miejscówek koło Kołobrzegu i nie tylko,opowiadał o miejscach gdzie trafiają się stare armatnie kule .Następnie wyszedłem w dzień było chłodno więc ludzi mało ,dzieciaczki podbiegały i pytały czego szukam,akurat wykopywałem papierek od cukierka i mówię szukam cukierków ale nie ma hi hi.....i za chwilę najmniejszy z nich przyniósł mi cukiera ale mi było głupio........

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: poniedziałek, 12 sierpnia 2013, 18:42 
Młodszy Chorąży
Młodszy Chorąży

a tak naprawdę wreszcie bezstresowo z wielką przyjemnością i radością poszperałem ja i moja rodzinka, skarbów co prawda nie znaleźliśmy ale ale zabawy co niemiara i na loda było. Polecam wyjazdy rodzinne nad polskie morze

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.

Odpowiedz z cytatem  
PostNapisane: środa, 28 sierpnia 2013, 09:35 
Sierżant
Sierżant

Jezzzu, miałem ostatnio przygodę z podobnym. Też na plaży, ale nad jeziorem. Sytuacja była trochę bardziej skomplikowana, bo to była plaża wewnątrz parku narodowego. Z drugiej strony była ogólnodostępna, z ratownikiem, regulaminem itp. Typ był takim chamem, że przekroczył mój "próg bólu" i zawziąłem się - uderzyłem do samego dyrektora parku (akurat w pobliżu była siedziba), poskarżyłem się, naciskałem o podst. prawną (jak zwykle jakaś jest, ale interpretacji sto), argumentowałem, że sprzątam plażę i dostałem pozwolenie na łażenie. Nadgorliwiec już niestety nie przyjechał, a szkoda. Chciałem zobaczyć jego minę :)

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 19 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]