Teraz jest wtorek, 3 lutego 2026, 16:11

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3
Autor Wiadomość
 Tytuł:
PostNapisane: środa, 17 maja 2006, 13:36 
Porucznik
Porucznik

Witam sadze ze to wina naszego wymiaru sprawiedliwości , nie jestem sympatykiem policji ale troche ich rozumiem , lapią drania a on potem wychodzi. Po iluś takich razach kazdemu z nas wlaczyła by sie rezygnacja . Niech zrobią karne wiezienia gdzieś w bieszczadach i na mazurach . Niech cały dzień wiezniowie tyraja na rzecz państwa przy rowach melioracyjnych , kamienołamach , pewnie znajdzie sie wiele ciekawych zajec . Ktoś bedzie zasuwał pare lat to na wolnosci bedzie bał sie przejsc na czerwonym :1 Poza tym wsadzać nawet na 2 miesiace zamiast zawieszenia , sadze ze nawet tak mały okres pozbawienia wolnosci bedzie skuteczniejszy ktoś , straci prace , nie skończy szkoły itd .

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 maja 2006, 14:02 
Generał Broni
Generał Broni

Kolejny wesoły przypadek z Torunia (tutaj chyba w policji pracują wyjatkowi kretyni :666 ).
Wczoraj odbyła się na starówce w Toruniu parada antygiertychowa, która tak naprawdę była manifestacją pederastów i lewaków. Kontrmanifestację zrobili kolesie z NOPu, szalikowcy, skini i inna chołota. Grupa ta była agresywna(było ich około 40), w kominiarkach, wulgarna itp. Było widać, że dążą do konfrontacji z pederastami. Wszystko to odbywało się pod samym pomnikiem Kopernika, w centrum Starego Miasta. Wokół było mnóstwo dzieci, turystów itp. I jak policja zabezpieczyła zajście? Było 7 (SIEDMIU) strażników miejskich plus kilku przestraszonych policjantów. I nic więcej :wq Skini zabiliby ich w 5 sekund. Potem oczywiście zaczęły się jakieś przepychanki i policja przyjechała wtedy, gdy było po wszystkim. I pokazowo, przed kamerami TV zgarnęli kolesia, który tylko stał :1 Po prostu żenada. Nie jest mi zal pederastów, bo jak ktos manifestuje swoje dewiacje to musi się liczyć z kontrmanifestacją. Ale to, co zrobiła, a raczej czegfo nie zrobiła policja to skandal. Gdyby doszło do czegoś poważniejszego byłaby tragedia. Oczywiście żadnej karetki w pobliżu nie było :1
Pozdrawiam!

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 maja 2006, 14:28 
Weteran
Weteran

Jarema napisał(a):
Połowa tego forum nie mogłaby się podnieść :) Chociaż ja wolałbym wbijać na pal, przynajmniej byłoby "z duchem historii" :666

Jestem za :za
:)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 maja 2006, 15:43 
Generał Broni
Generał Broni

to co juz w dresik nie moge wskoczyć bo coś mi zrobicie..... :jump , wrzucacie wszystkich do jednego worka , no ale to nasza polska mentalnośc...i bez obrazy , pozdrawiam

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 maja 2006, 16:38 
Poczciwy Otto

Kroś tu już napisał że noszenie dresu to nie wyznacznik bycia dresem więc nie wiem o co się rozchodzi ;)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 maja 2006, 16:40 
Główny Administrator
Główny Administrator

Dresik to charakterystyczny mundurek więc nie wiem po co sie obrażasz :)
I raczej służy do trenowania /nie na Lipku oczywiście/ i chodzenia po domu a nie po ulicy.
Niestety Lipek w Polsce pozostała tylko jedna skuteczna władza media. Pod napięciem :) i ktoś sie dresikami zajmie.
Albo wybierzemy się do Ciebie i zrobimy porządek :)

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: czwartek, 18 maja 2006, 16:56 
Generał Broni
Generał Broni

Lipek napisał(a):
I jak policja zabezpieczyła zajście? Było 7 (SIEDMIU) strażników miejskich plus kilku przestraszonych policjantów. I nic więcej

hehe w wawie w sobote w nocy kibole zrobili rozpierduche, policja zajela się nimi dopiero jak juz dobrze narozrabiali, a drugiego dnia okoo południa, jak był spokój to nazwozili policjantów chyba z całego województwa, stali dosłownie co 10-20 metrow po dwóch :D

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: sobota, 20 maja 2006, 11:21 
Pułkownik
Pułkownik

Lipek albo pogódź się z tym, ze dostales po twarzy albo wywalcz sobie szacuneczek na miescie ;) .
A na szacunek trzeba sobie zasluzyc. Ile to nosow sie rozbilo :), a ile razy dostalo sie manto.
Kiedys przeliczylem swoje sily i wystartowalem do takiego skoksowanego swiniaka ze 130 kg wagi i 2 metry wzrostu no i byl zonk.
Dostalem strzal w splot, gdzie laczy sie zuchwa z twarzoczaszka i dla mnie bylo po walce. Gosc skakal mi pozniej po klatce piersiowej.
Mialem mocno pogruchotane zebra, a gorset elastyczny nosilem 7 tygodni. Minelo pol roku i ktos typa pobil jednocalową rurka. Chlop mial polamana reke, zlamane cztery paluchy w prawej rece i wybity kciuk. Przy tym wszystkim twarz byla tak rozbita i tak spuchnieta, ze nie mozna bylo go rozpoznac. Policja umozyla sledztwo z braku sprawcow, koksik sam nie wiedzial kto go pobil.
Dzis minelo juz z 2 lata, z gosciem jestem na czesc, kiedys na jakims chamskim festynie pilem z nim i jego zonką, dziecmi itd. piwko i mi powiedzial w zalu, ze on wie ze to ja go tak urzadzilem i ze ma do mnie zal, ze jednak troche przesadzilem. Ale to jakas horendalna pomylka :), z ktorej ja skorzystalem.
Generalnie nigdy nie nosilem dresow, ale tez do nich nic nie mam. Stare dresy mnie szanuja. Bardziej obawiam sie tych tych mlodych po 17-19 lat. Bo niedawno dzieciarnia w piaskownicy sie bawila, a teraz skacze i czesto nie wie do kogo. A starszych sie po prostu zna. Temu sie cos sprzedalo, od tamtego kupilo, temu pozyczylo, innemu dupe skopalo i swiat sie kreci.

Zycze Ci Lipek abys zaprzyjaznil sie z tymi typami, a Twoje problemy mina. Jak nie mozesz siłą, to zawsze mozesz zostac ich klientem, a to radio kupic, a to dzialke (mozesz wyrzucic). Wierz mi klientow swoich nie rusza. Bo klient nasz Pan :).

Odpowiedz z cytatem  
Utwórz nowy wątek Odpowiedz w wątku  [ Posty: 38 ]  Przejdź na stronę Poprzednia strona  1, 2, 3

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]