Czy koniecznie każdy temat na tym forum ostatnimi czasy musi się zamieniać w gówno-burzę ?? Jakim prawem i kto dał tu co niektórym prawo do mieszania z błotem każdego , kto myśli i postępuje według swojej woli . Pytam kto Wam dał do tego prawo ?? Wydaje mi się że te forum jest dla wszystkich , a przynajmniej do jakiegoś czasu było , a nie tylko dla kolesi obrzucających błotem tych , co nie postępują według ich widzi mi się . Najpierw ataki na PZE , na władze tego związku , a potem to już z górki , na władze państwowe , kościelne , na muzea , archeo , kolegów o tych samych zainteresowaniach ale ............ Odnoszę wrażenie że na forum pojawiło się kilku gości z jednym tylko zadaniem , skłócić , namieszać , zgnoić . Proponuję iść o krok dalej i tych wszystkich co nie pasują do ostatniego trendu , czyli chodzą z zezwoleniami , działają w stowarzyszeniach , coś tam robią z archeo , pomagają muzealnikom itd.itp. wywalcie ich z tego forum , mnie też , bo mi się powoli rzygać chce jak czytam te pełne miłości wpisy .Niech to będzie forum tylko dla bojowników walczących z wszystkimi i wszystkim , którzy tu będą się nakręcać jacy to z nich bohaterowie , bo wyzwali kogoś kto się ośmieli postępować inaczej .
Gniewnym proponuję poczytać regulamin tego forum , jak nie pasuje proszę zwrócić się do właściciela tego forum o zmianę regulaminu ,bo Wam nie pasuje .................
ps.
A może wstąpicie w szeregi PZE , Jacek na pewno potrzebuje Was , ze swoim zapałem rozwalicie ministerstwo , i wszystkich przeciwników poszukiwaczy w oka mgnieniu
ps.
Przemyślałem , raczej nie macie szans w PZE , przecież jesteście przeciwko stowarzyszeniom , zrzeszaniu się , itd i tym wszystkim co reprezentuje PZE
Regulamin forum
cyt.
4. Nietolerowane jest niestosowne i obraźliwe zachowanie wobec innych forumowiczów oraz publikowanie materiałów o treści wulgarnej
5. Pisząc na forum PS stosuj się do zasad netykiety -
http://pl.wikipedia.org/wiki/Netykieta.
6. Pisząc nową wiadomość - sprawdź czy wnosi ona coś do dyskusji oraz czy nie odbiega ona od tematu wątku.