Witam ponownie Szanowne Grono. Dzisiaj chciałbym Was, poniekąd specjalistów, zapytać o znaczenie tych stref pchrony archeologicznej. Nigdzie nie mogę wyszukać dokładnego opisu tych skrótów. Interesuje mnie ten temat ponieważ złożyłem wniosek o poszukiwania... i traf chciał iż na terenie mojego zainteresowania jest bardzo dużo takich stref:/ Całe moje młodzieńcze życie wychowałem się w tych rejonach i przez ostatnie ok 25 lat nic tam nie było robione. Wiem z opowieści ojca że kiedyś tam, ktoś coś x lat temu szukał. Ale do meritum. Chodzi o to że po rozmowie z Panią z wkz szczecin, stwierdziła że podane przeze mnie działki, jeśli choćby 1m2 takiej strefy będzie się tam znajdował, zostaną wykreślone. Niestety, spowoduje to że z ok 20 działek pozostanie może z 5, i w dodatku będą to te które podałem jako margines do terenów mojego zainteresowania. Jak z tym walczyć? Dodam, że ze względu na to iż jestem mundurowym, nie mogę sobie pozwolić na żadne sprawy karne, dlatego proszę, nie oceniajcie mnie ze względu na to że napisałem wniosek. Pozdrawiam
|