Teraz jest czwartek, 29 stycznia 2026, 21:39

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]

Autor Wiadomość
 Tytuł: Plotka??
PostNapisane: wtorek, 26 czerwca 2007, 00:27 
Starszy Sierżant
Starszy Sierżant

Witam, dzisiaj usłyszałem plotkę że policja od jakiegoś czasu robi cotydzień fotoreportarze na giełdzie na Kole w wawie. Normalnie bym to wyśmiał ale obecnie jestem w stanie w to uwierzyć. Czy ktoś może zaprzeczyć lub potwierdzić?
pozdrawiam
Jurgen

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 26 czerwca 2007, 02:51 
Generał Dywizji
Generał Dywizji

bywalem kiedys na giełdzie na kole.......... duzo fajnych fantów widziałem,z pewnoscia policja tez tam zaglada.w dobie dzisiejszej nagonki na poszukiwaczy to juz nic mnie nie zdziwi....mozliwe,ze szykuja jakas wieksza akcje????ale potwierdzic nie moge, bo nie widzialem i nie bylem juz jakis czas w wawie.........moze ktos z tamtych okolic sie wypowie?????

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 26 czerwca 2007, 16:43 
Sierżant Sztabowy
Sierżant Sztabowy

W 2002r miałem "przyjemność"oglądać fotki ze mną w roli głównej,tak więc potwierdzam że pstrykają i to dość ostro.
Z innych zagrożeń mogę dodać że zawsze na Kole chodzi "kolekcjoner" z Żytniej , sprawia dobre wrażenie i siedzi w temacie,
moje spotkanie z nim miało bardzo przykre skutki :pap
Więcej nie napisze bo nie ma się czym chwalić.

Odpowiedz z cytatem  
 Tytuł:
PostNapisane: wtorek, 26 czerwca 2007, 18:35 
Główny Moderator
Główny Moderator

Lokalizacja: Warszawa, Sochaczew, Lodz, Rogacze, Przystan-Stawki , Sukowate
na 100% od 89 roku,no moze z przerwami :)
mysle ze technika poszla do przpodu i juz nie musza biegac po dachach czy lazic po klatkach schodowych i maja jakies nowoczesniejsze kamery:)
pamietam jak na poczatku lat 90 ktos w smieciach wyciagnal podsluch, lezal walsnie w oslawionej alei (dokladnie nie pamietam gdzie) w jakis rozdeptanych gazetach, pamietam jak wszyscy co stali w kolo tego przekazywali sobie go z reki do reki i kazdy posylal wiazanke do mikrofonu, ubaw byl kosmiczny :) a pan co to rejestrowal musial zatykac uszy :)
ps.
szkoda ze juz nie ma Kola z tamtych lat (koniec 80' pocztek 90') wtedy warto bylo chodzic tam nie dla kupienia czegokolwiek ale zeby pogadac dowiedziec sie czegos ciekawego, wtedy jeszcze nie bylo internetu, w bibliotekach nie bylo takich ksiazek jak dzis, nie bylo czasopism z zagranicy.... cala wiedze zdobywalo sie od ludzi :)

Odpowiedz z cytatem  

Strefa czasowa: UTC + 1 [ DST ]